... az elhidegülés jelei? (beszélgetős fórum)
Hajaj, 7 hónap hosszú idő, elég keményen kitartottál.
Vágd be az ajtót kívülröl, a gyereknek tuti jobb lesz ha egy valódi "apa" mellett nő fel.
2 éve megcsalt.
Hosszú történet.
Most fénykorunkat éljük újra,25 év házasság után.Felpezsdült az életünk,minden téren...:)
Előttem már írták, ha nincsenek csókok, puszik, simogatások, ha nem szeret odabújni a másikhoz, sőt vele aludni sem igazán és a legtöbb szokása idegesíti vagy zavarja.
Sajnos pontosan tudom, én vagyok most ebben a cipőben, de ki akarok lépni belőle és ki is fogok!
.. és van -e ebből az állapotból vissza út?
Lehet-e még vajon kívánni azt a társat,akit már rég nem(kölcsönösen),kiváltképp,ha az egyik fél már mást szeret?
DE jó a téma!!
elhidegülni lehet szépen ,csendben is?Lehetséges,hogy amúgy megvan egymással 2 ember,csak már nincs testiség,intimitás?
Hú de hülye kérdéseim vannak!
Nem tennék semmit fordított esetben. Ha nem kellek annak, akivel élek, akkor tovább lépek.
Bár lehet, hogy túl büszke vagyok.
Tudom, könnyű mondani. Én már léptem egyszer. Nehéz volt, szenvedtem. De nem bántam meg.
Köszönöm a válaszokat. További szép estét!
üdvözlettel.Nina
Mert neki ez így kényelmes. Rád fog mindent, és van egy "bejárónője" már bocsánat.
Egy férfi, ha azt mondja a párjának, hogy elhidegült tőle és huzamosabb ideig nem ad jelet arra, hogy kívánja... akkor bármit tehetsz. Valahol elsiklottatok.
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?
- Úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól és ezért haragszom rá, mit tegyek?
- Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól?
- Úgy érzem a férjemmel elhidegültünk egymástól, sok minden megváltozott köztünk, szerintetek mit kell tennem?