Németeknél meló (beszélgetés)
Szia!
Évi vagyok 2 gyermekes anyuka.szeretnék ausztriai 2 vagy 3hetes váltásban házi ápolói munkát.EGT vizsgát most tettem le jelenleg német társalgásira járok aminek április végén lesz vége igy már májustól szeretnék találni egy korrekt helyet!köszönöm ha tudnál segiteni.
Hausengel GmbH
magyar anyanyelvű „Háziangyalok” számára: 0049 6424 92848273 (magyar nyelvü kolleganőnk közvetlen telefonszáma)
Infó: [link]
és már hárman vagyunk akik csatlakoznánk :)
kérünk szépen engedélyt!!
:D
szia
én szeretném olvasni a naplód, de csatlakozni kell, ha engedélyezed, akkor elolvasnám
:)
Szia!
Irtam, hogy a naplómat nézzétek meg :-)
Röviden: idősgondozás. Nem anyanyelvi szinten, de kell tudnod társalogni.
Sziasztok!
Nekem sikerült, szeretnék segíteni a hasonlóan nehéz anyagi helyzetben lévőknek azzal, hogy elérhetőséggel és információval szolgálok az én munkámmal kapcsolatban.
Ha valakit érdekel, előbb olvasson bele a naplómba, ott leírtam miről van szó, minden mást itt kérdezhettek.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Mi volt a legviccesebb meló, amit életed során csináltál? :)
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- 25 km-re lenne lakhelyemtől egy munkahely, a munkaidő beosztás szerint nem jó a tömegközlek. Bejárnál kocsival? Megéri? Elvállaljam a melót?
- Mi volt az utolsó tevékenykedésed, ami Nő(pasi) létedre szerinted inkább pasi (női) meló lett volna?
- Egy üzletben németeknél láttam ilyet, a kérdés az, hogy mi a neve! Kívül plüss ló, amin ha lovagolnak, akkor a ló kerekeken halad előre?