Nem vagyok szép, mégis szeretnek!!! (beszélgetés)
Valaki mondja meg, vajon a azerelem miért hízlal? Ő 15kg-ot, én 10-et!!!
Rémes!!!
Gyönyörű az élet!
Még mindig.
Igaz, pénzünk nem sok van, de nem cserélnék senkivel
Helló! :)
Hol voltál eddig??
Minden oké? :)
Sziasztok!
Még mindíg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az szerintem nem baj, ha egy férfi a munkában határozott és mindenki számára elismert. A probléma ott kezdődik, mikor csak a nagyfőnök ismeri el a munkáját, amit a zsarnokságával érte el. Viszont ha a beosztottakat kérdeznéd nekik már teljesen más lenne a véleményük.
Egy vezető legyen határozott, de maximálisan emberséges is. Otthon pedig azt gondolom az a legjobb, ha mindenben közösen dönt egy férfi a társával. Egy kapcsolatban úgy érzem az nem jó, ha bármelyik fél is meghunyászkodik a másiknak.
Én legalább is ezt a típust értékelem.
Én sem vagyok szép,de már 18 éve rám talált a szerelem!!!!!!!!
Magam képviselem azt az elcsépelt példát,hogy a belső értékek számítanak igazán!!!!!
Persze a férjem,a családom,ismerőseim(stb.)állítása szerint inkább kisebbség érzésem,pesszimizmusom miatt nem találom magam szépnek....
Jó éjszakát kedvenceim!! :)
Mentem és legyetek jók vagy rosszak! :))
Isten ments hogy ilyen történjen!!
Vissza vonom!!
Nem osztozom!! :))
Kérem a Drága Hölgyeket, ne okozzanak nekem arcpírt. Ez ugyanis állítólag fokozott szívdobogással járhat, meg minden ilyesmi. Nekem még erre tornáznom is kell a kötelező erőnlét kedvéért, oszt mi lesz velem, ha kiugrik a szívem?
:D
Kedvesek és aranyosak vagytok!
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- 80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!
- 21 éves vagyok és babát szeretnék, de ebben a helyzetben bele merjünk vágni?
- Átlagos képességű vagyok, mégis dolgozni szeretnék!