Nem vagyok szép... :( (beszélgetős fórum)
Igen! Tényleg, most viszont, ha nem haragszol megyek, mert sajnos a kisfiam beteg, elég nyűgös. Egy kicsit dajkálom.
További szép napot!
Ez nagyon nehéz. Ebbe nekünk kívülállóknak nagyon nehéz beleszólni, nem látjuk át teljes egészében a dolgokat.
Most viszont már úgy látom, hogy akkor lehet, hogy először édesanyjával kellene tisztázni a helyzetet, és ha olyan az anyukája, mint amilyen nekem, vagy amilyen te vagy, akkor segíteni fog. Segítenie kell.
Igen..de látod, mindenkinél más..az Ő anyukája hiába szólt bele..a fórumindító annál inkább megtette, amit nem kellett volna..tehát kvázi bosszút állt az édesanyján, figyelmen kívül azt, hogy ő saját maga rohan a vesztébe.Nem tudom, sikerült volna-e az anyukának "lebeszélni" erről a dologról..itt nagy függ, hogy milyen az anya-lánya kapcsolat.
Nyilván, ha a fórumindítónak jó lett volna a kapcsolata az édesanyjával, akkor meg tudták volna ezt beszélni...de ha valaki bosszúból teszi azt, amit nem kéne..hát úgy járt...sajnos..
igazad van, talán nem jól fogalmaztam. Nekem sem szólt bele az életembe. De ő látott valamit, amit én nem. Látta, hogy a miénk fiatal szerelem, azért voltam vele, mert ő volt az első. Már fiatalon sokat veszekedtünk. Nyilván neki szembetűnőbb volt, mint akkor nekem. Nem voltunk összeillők. Mindenben más volt a véleményünk. Nekem terveim voltak, neki meg semmi. El volt a kis babérjain.
A férjemmel minden más. Rengeteg közös tervünk van. Mindent megbeszélünk.
És szerintem a hosszú kapcsolat titka: mindkettőtök célja a közös jövő legyen!
Nem szólnék bele a gyerekeim döntésébe..és pedig azért nem, mert ha valóban csak az én hatásomra döntenének rosszul, azt sosem bocsájtanám meg magamnak..életünk csak egy van..és azt csak mi élhetjük...helyettünk nem élheti senki más., és helyettük sem dönthetek sosem..
Ha úgy látom a dolgaikat, elmondom a véleményem..meghallgatják, s aztán döntenek..de úgy, ahogy azt Ők érzik...
Hú nyecsus! Olvastam a cikkedet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy baj van. Csak azért mentél férjhez, hogy bosszantsd anyukádat? Sem esküvő, semmi.
Tudod nem is téged hibáztatlak, hanem édesanyádat. Mert tudod nekem is volt egy kapcsolatom a férjem előtt és az én anyukám sem örült neki. Aztán addig-addig noszogatott, hogy szakítottunk. Jól tettem. Akkor haragudtam nagyon, mert akkor már négy éve együtt voltam az akkori barátommal. De most, áldom, mert visszagondolva fele ilyen jó életem nem lenne. És most nem anyagilag gondolom.
Szia!
Én 20 voltam mikor szültem, igazi fősulis szerelem a miénk!
Csak hát én is elslamposodtam az évek alatt.
Több veszekedés után mindkettem megelégeltük a harcot és elmentünk kettesben beszélgetni.
Megbeszéltük, hogy én adok magamra, ő vigyáz a Nonóra, míg elmegyek futni. Megvan napi mennyi időt, mivel töltünk. Beosztottunk mindent. Most sem tökéletes, de újra elindultunk egymás felé. Csak ehhez ketten kellenek. :(
Fel a fejjel! Nem cseszted el!
Mármint nem tudom, hogy jó lesz-e? Én csak édesanyámból indulok ki. Ő is fiatalon szült minket. Aztán fiatalon el is vált. Most boldog házasságban él. Szép, fiatal, élvezi a nagymamaságot.
Amikor babát vártam elmentünk együtt vásárolni, az eladónő azt mondta nekem, amikor anyukám hívott, hogy a "nővéred keres". Szóval simán elmenne nővéremnek is.
Attól, hogy van két gyerek, attól a nő még nő marad!!!
Egyébként meg nem korfüggő a szülés..na jó..bizonyos határon belül..és nem bántam egyáltalán, hogy korán szültem..a fiamnál 18, a lányomnál pedig 20,5 voltam..ha újra kezdeném, ismét így tennék..élvezem az anyaság örömeit, és nagyon jól esik, hogy a lányom, és meny jelöltem is úgy tekintenek rám, mint barátnőre..tudják, nekem mindig mindent elmondhatnak..sosem mondtam meg, mit tegyenek, de bármilyen döntést hoznak, mellettük állok...
Nincs annál szebb, mikor a 26 éves lányom hozzám bújik..és mesél, mesél..és nem csak a jót meséli, hanem a rosszat is...
DE NEM KELL LEMONDANI!!!!!!!!!!!NE CSINÁLD MÁR!!!!!mért kéne lemondani a bulizásról és a tanulásról azért, mert gyerekeidet lettek??? igenis tessék eljárni bulizni néha!!!!!!!!!!
az anyaság csak egy funkció a sok közül, ott van még mellette a NŐ, a BARÁTNŐ, a DIÁK, a DOLGOZÓ asszony :DDDD