Én is szép vagyok! (beszélgetés)
En is nagyon sokaig megakartam mutetni a fulemet, pedig egyaltalan nem gaz, csak kicsit jobban elall mint egy "Atlag" ful :) De utana olvastam es mindenki azt irta, hogy nagyon faj, rengetegnek nem is lett szep, latszik a varrat, ami szinten nem szep stb... szoval mar eljutottam odaaig, hogy havonta egyszer osszekotom copfba a hajam :D De altalaban kiengedve hordom es nincs gond.
Ha arra a musorra gondolsz, hogy atvaltoztatunk en ugy lattam, hogy ott minden mutetet elvegeznek, szoval en a fogaimat csinaltatnam meg. Talan a mellemen elgondolkoznek, mert nem vagyok vele megelegedve, de egyebkent ezt leszamitva csak a fogaimat nem szeretem :S Nagyon nem. ha lenne egy szep egeszseges feher fogsorom, akkor olyan nagy onbizalmam lenne, mint amilyen senkinek :D :D Tenyleg halas vagyok, hogy szepnek szulettem es olyan hibam van amin lehet segiteni :) Ezt most nem nagykepusegbol irtam, hanem tenyleg igy gondolom.
Amugy ha ez hetekig tart, akkor kernek egy szemelyi edzot, mert most Szandira ugribugrizok, de ketlem, hogy attol "kinonek" az izmaim :D Es szeretnek egy kicsit noiesen izmos lenni. De mar dolgozom az ugyon. :)
Ugye hogy milyen jó érzés tökéletesnek lenni? :)
Az igazi fogyáshoz tényleg belső késztetést kell. Én is magam miatt akarok fogyni, nem érdekel, hogy most csonti a menő vagy sem.
Nem láttam a műsort, csak más hasonló átalakító műsorokat.
Sajnos kevés olyan ember van, aki elégedett magával..
Higgy neki, plasztikai sebész.
:)
csak 11-nél járok, de örülök ám ennek is
Még?? Ezek szerint már le is ment annyi?? :))
Kapaszkodsz a villanyoson, aztán a fülecskédet... pukkkkk... elengedi a raganyó:))) Jajjjj :)))))))))))))
1) hogy nem annyira gáz, meg ennyi kell
2) fáj (konkrétan a fülre gondolt, hogy nem éri meg azt a fájdalmat)
nevetsz, de eszembe jutott :D van valami spéci ragacs amiveé sztárok ciciket fixálnak, nem tudom fülre jó-e... de belegondoltam mi van ha az egyik oldal valami "cikisebb" helyen elenged én meg állok ott fél-elállófüllel :D
De téged úgyse lát senki soha, Mrs. Columbo....
Pillanatragasztóval nem próbáltad még?
:-D
Fiúkat nem is csinálnak meg, csak csajokat:)
Szívesen nézem az ilyen műsorokat, de soha nem jelentkeznék. Szerencsére nincs is rá szükségem :)
Szerintem a drasztikus fogyáshoz kell egyfajta ihlet, egy normális magyarázat, hogy miért is akar valaki lefogyni. Ha csak magára erőlteti, hogy mánpedig ez a divat, oszt fogyni kell, abból nem lesz semmi. Max. megvesz egy valag torna cd-t porfogónak.
egy picit töltetnék az ajkaimba és hátravarratnám a füleimet... de nem merem, plasztikai sebész ismerősöm, eltántorított :S hát milyen p.sebész az ilyen? ;)
Jóvanna:) Tudod te, hogy miért írtam.
Egyébként engem jobban érdekelne először a "valaha kövér voltam" vagy a "fogyassz le" műsorok; ha ott elértem a célom, utána beszélhetnénk a többiről.
Zsírtól nem szeretnék műtéti úton megszabadulni, hiába lenne könnyebb.
Pont volt néhány hete egy műsorban, hogy zsírleszívás után 2-3 hónapig ilyen leszorító gatyát kell hordani, annyi idő alatt akár le is fogyhatná az illető a hájacskáját. Főleg, hogy ezzel nem 30-40 kiló zsírt vesznek le, csak kontúrformálásra jó. Arra meg jó a mozgás és a helyes táplálkozás is. Csak az lemondással jár. Kényelmesebb a plasztika.
Nem. Nem azért írtam. Drasztikus változtatást nem kéne rajtam végezni, úgy gondolom. Kicsit fogyni kéne, de azért az 5-6 kg ért nem feküdnék kés alá.
Na magát csak hagyjuk, kedvesem:))
Amíg nem látom, nem hiszek el semmit:)))))
Hát az rám is... De annak is örülnék, ha sikerül leadni még 15 kilót és akkor új frizura, divat, smink és olyan igazi átváltozás
Én valami hollywoodi mosolyt csináltatnék magamnak, az tuti!:D
Nem valószínű, hogy részt vennék, bár kíváncsiságból lehet.
Én a hajamat szeretném valami klassz rövidre vágatni. Ezt valószínűleg így is megcsinálom, csak egy jó fodrász hiányzik hozzá.
Egy nagyon kicsit feltöltetném a szám, így is jó, csak nekem jobban tetszik az, akinek kicsit húsosak az ajkai.
További ajánlott fórumok: