Nem vagyok érett egy komoly kapcsolathoz! Mit tehetnék? (beszélgetős fórum)
én sem vagyok érett egy komoly kapcsolathoz...nyugi egyszer eljön a mi időnk is ;)
Szerintem ez ponthogy érett gondolkodás.
Ha így látod a legjobbnak,és ezt meg is mondtad neki.
Továbbmegyek:én is ezt tenném,iylen esetben.,
ezt már írtad, ezt már írta....
Ne legyél már kishitű!...
Félek, hogy elveszítem. Az én hibám, mert a tavalyi évben ettem az idegeit. S lehet, hogy talál egy másik lányt. Persze nem tudatosan. Nem az a fajta, aki megcsalna. De ha én ilyen voltam vele.... Az élet mindent visszaad.
Na de akkor végképp nem értem. Semmi más okot nem tudtam voln aelképzelni. Ha a testi közelség hiánya - bár nagyon, de nagyn nehéz, ezt elismerem - , önmagában nem kizáró ok, akkor mi az?
Két dolog lehetséges: vagy rájön valamelyikőtök, hogy nagyon jól elvan a másik nélkül is, ami egyébként nem jelent sokat, mert egy kiforrott személyiség azért egyedül is jól kell érezze magát, vagy nagyon fog hiányozni a másik, és még jobb lesz után aegyütt.
Azt tényleg nem értem, hogy minek fél évre szakítani, aztán újra összejönni.
Amúgy két és fél éve együtt vagyunk.
Félek, hogy elveszítem. Az én hibám, mert a tavalyi évben ettem az idegeit. S lehet, hogy talál egy másik lányt. Persze nem tudatosan. Nem az a fajta, aki megcsalna. De ha én ilyen voltam vele.... Az élet mindent visszaad.
Miért kell szakítani ezért, ha szeretitek egymást? Nem örökre megy, csak pár hónapra! Kiben nem bízol, magadban vagy benne? Hiányozni fog, nehéz lesz, de mailben, skype-on, telefonon tudjátok tartani a kapcsolatot, akár minden nap. Ha tényleg szeretitek egymást, még erősödhet is tőle a kapcsolat, de persze az is benne van a pakliban, hogy nem lesz elég kitartásotok hozzá, de akkor talàn nem is volt elég erős köztetek az érzelmi kapocs, és jobb, hogy most derül ki, mint később.
Dehogy azon van a hangsúly!! Eszembe se jutott ilyen!!!
Minek? Fél évet nem lehet kibírni szex nélkül?
Ő akarja. Én is szeretném. De mondtam neki, menjünk szét, és ha hazajött és még mindig szeret, akkor folytassuk.
Nem kérdés, hogy hogyan. Úgy , hogy továbbra is ugynaúgy szeretitek egymást, és a másik boldogsága a legfontosabb. Nem könnyű, emert hiányzik, de ennyi.Naponta bezséltek telefonon, skípon, akárhogy.
Ha harmadik fél bármelyikőtök oldalán fél év alatt felbukkan, akkor tényleg nem volt elég mély és komoly a kapcsolat.
Lehetne oldalakat írni, de a lényeg az, akarjátok-e egymást igazán, vagy csak megalkuvásból, vagy más, gyenge alapokon álló valami miatt vagytok együtt.
És hogyan? Mert maximum csak telefonon beszélnénk:-(
Mondjuk attól maradna meg, amitől másnál hat évig megmaradt ilyen körülmények közt.
El fogom veszíteni a páromat, ha így megy tovább. Nagyon gyerekesen látom a dolgokat. Most úgy néz ki, hogy kimegy pár hónapra külföldre dolgozni, s úgy gondolom, hogy ezzel vége mindennek. Mert ha fél évig nem látjuk egymást, mitől maradna meg a dolog kettőnk között? Ráadásul egyedül hagy:-(
További ajánlott fórumok: