Nem tudom megemészteni, hogy miért nem tudnak elkapni egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerinted hogyan kellett volna? Ha nincsenek nyomok, tanuk, akkor milyen irányban kellett volna nyomozni?
A nyomozást pedig nem zárták le és nem is fogják, mert a büntetési tétel életfogytiglan.
Ha nem lenne hír, akkor én sem találtam volna róla írásokat a neten.
A Madeline ügyben is titokban van tartva minden. Ott anyu-apu befolyásos emberek, szóval soha nem fog számunkra kiderülni, mi történt, csak találgatnak az emberek. Egyesek szerint be lettek a gyerekek nyugtatózva (anyuka orvos) és a kicsit túladagolták, majd el is tüntették. A saját autójuk csomagtartójában találtak vérnyomokat kutyák.
Sz.Nikinek csak a csontjait találták meg. Till Tamást meg se találták soha.
Madeleine esetében, tudom, hogy az világraszóló ügy, de sokkal inkább felszínen volt tartva.
Most van gyanúsított is, úgy tudom.
Ebben az ügyben meg mintha titkolnának valamit.
"Bár 2003-ban a nyomozást felfüggesztették, az aktát időről időre újranyitják. Legutóbb 2021-ben"
Őt meg nem találják
Szathmáry Nikolett.
Nem vagyok hozzátartozó, csak nem tudom felfogni... :(
Milyen gyilkosságról van szó? Olvashattunk, hallhattunk róla?
Ha hozzátartozó vagy, szerintem kérhetsz jogorvoslatot. Kérheted, hogy nyissák meg a nyomozást, ha felmerült valami új nyom, gyanú.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Az idősek hogy tudnak "célok" nélkül, csak úgy élni?
- Nehezen tudom megemészteni, hogy ezután már nem lehetek boldog.
- Fogorvossal kapcsolatos kérdésem lenne;nagyon várom a reagálásokat, mert én nem tudom megemészteni!!!!
- Fürge gyík bejött a lakásba és elbújt a konyhaszekrény alá. Hogyan tudnám kitessékelni, elkapni?
- Fertőzést elkapni ennyi idő után lehet?