Az idősek hogy tudnak "célok" nélkül, csak úgy élni? (beszélgetés)
Szerintem nem csak a környéken. Nem lehet nem tisztelni azt, aki a sokadik padlóra küldés után is képes újra és újra talpra állni.
Más kérdés, ami viszont már megkérdőjelezhető: milyen eszközökkel tette. (Bár az összes többi stadionépítés eszközei körül sokkal durvább, penetránsabb jogsértések vannak – büntetlenül.)
Egy biztos: ő volt máig az egyetlen magánember, aki stadiont épített, és ért is eredményeket el a csapataival.
Lehet, hogy ez fájt „valakinek” s ezért lehetetlenítette el.
nálunk csak hirdetések mennek benne-rajta
:( reklámozza a falu boltjait-gyógyszertárjait........
Szia!
Hogy te miket láttál! ... Van egy igen tisztelt ismerősöm, aki azt szokta mondani: vegyél fel kérlek másik szemüveget, hátha ezzel rosszul látsz!
A te szemüveged biztos, hogy jól működik? Önmagadat hogy szoktad látni benne? Hasonlóan kritikusan?
Öreg az országút, nem az, aki 60 felett van. :D
50 éves korodban biztosan nem tennéd fel ezt a kérdést.
:D
Valahogy így, ha már egyszer megkaptad, használd egészséggel és jó sokáig!!!
Én arra válaszoltam amit előtte írtál. a lottó nyereményre!!! azért írtam.hogy bőven elégedett vagyok,amink van,főleg a családomra,unokák és legfontosabb az egészség! Nem a Te körülményeidre,hisz nem is ismerlek.. :) Nem akartam
bántó lenni... :)
..végül is megelégszem azzal,amink van.. örülök,hogy nemrég nyugdíjas lettem ..és itthon lehetek.. :) Szép házban,egyenlőre két autónk,nagy kert... egészség legyen,ez a fontos!!
Lottózunk a párommal,ha bejön bizti a gyerekeknek,unokáknak adnám nagyrészét.
Amit szabad az oroszlannak...
Egy biztos: Stadlert nagyon szerettek, tiszteltek, becsultek a kornyeken.
Sok embernek adott kenyeret, ahogy a Pinter is abban a faluban.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Melyek azok az ételek, amiket konyhai analfabéták is meg tudnak csinálni a ház felgyújtása nélkül?
- Gyökércsúcs körüli tályog, üreg nélkül. Valakinek volt ilyen? Mit tudnak vele csinálni?
- Kétkerekű kerékpáron hány éves kortól tudnak megtanulni biciklizni a gyerekek? Pótkerékkel v. nélküle jobb-e megtanítani?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Nagyon szeretem Demjén Ferenc: Hogyan tudnák élni nélküled...