Gyökércsúcs körüli tályog, üreg nélkül. Valakinek volt ilyen? Mit tudnak vele csinálni? (tudásbázis)
Nekem is volt ilyen,korona alatti fognál.
egyik napról a másikra bedagadt a fejem.
kihuzta a fogamat,felnyitotta az inyem a szájsebész,nagyon kellemetlen volt.
a páromnak a dalacin csak gyulladáscsökentésre volt jó.annak idején pedig nekem sem hatott.
Nem bírtam ki, olyanokat olvastam a neten, hogy inkább elmentem a dokihoz. Inkább a biztos rossz, mint hogy megint ne tudjak aludni.
Adott Dalacint. Kinyögte, hogy szabira megy, ezért nem akar hozzányúlni, bolygatni.
Nekem azt mondta, ha az előbb leírt fájdalomcsillapítók nem hatottak, akkor más sem fog. :(
Mondjuk jobban örülnék, ha megkeresné az okát és nem gyógyszereznem kéne.
Akkor neked kiszedte a gyökértömést is és műtenek? Az mit jelent? Kiszedik magát a fogat, vagy körülötte tisztogatnak?
Nekem gyökérkezelt az a fogam, amivel gondom van, tehát elvileg semmit sem kéne éreznem. Végigkocogtatta, semmi. Aztán kérte a röntgen képet.
Neked is gyökérkezelt fog volt? Csak azt nem értem, ha semmit nem lát, akkor mit tud egy ilyen foggal kezdeni? Kiszedi a tömést? Kotorászik?
Néztem a lapot, amit adtak a röntgen után azt írták rá, hogy gyökércsúcs körüli tályog, üreg nélkül.
A fogdoki azt mondta, mikor kérdeztem, hogy nem lát semmit a röntgen képen. De menjek vissza, ha továbbra is fáj.
Ilyenkor mit csinál? Volt valakinek ilyen gondja?
Párszor este fájdogált picit, de elmúlt. Két nappal ezelőtt szintén hajnalban elég rossz volt. Most megint fájt hajnalban. Semmilyen fájdalomcsillapító nem hat (Panadol Extra, Cataflam, Algoflex forte).
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Párotoknak szoktátok kézzel "végig" csinálni?