Nem tudom kimutatni az érzelmeimet! :( (beszélgetés)
Szia!
Régen én is ilyen voltam. Aztán bizonyos okból pszichológushoz kerültem, és lelkemre kötötte, hogy ki kell mondani az érzelmeket, bármilyen is legyen. Nekem is furcsa volt :) Néha cikinek is érzem. Persze csak a páromnak mondom el.
Szerintem, amit én is szoktam csinálni, gyakran melölelem, de úgy, hogy abban minden benne legyen. Ki kell mondani/mutatni dolgokat, biztosítani kell a másikat, hogy szereted. Ha nagyon nem vagy a szavak embere, akkor kedveskedj neki: kedvenc kajáját megfőzöd, egy romantikus fürdő... stb
Egyetértek azzal, amit fentebb is írt valaki, hogy az is elég, ha kimutatod az érzéseidet. Egy ölelés, simogatás meg tudja tenni a hatását. De néha lehet, hogy hallani is akarja a másik, hogy szereted.
Viszont erőltetni nem lehet. Ez az embernek csak úgy esik jól, ha őszintén és szívből jön.
Én sem tudom kimutatni,inkább zavarban vagyok.
De ha a másik nem érzi akkor,hogy mit érzel akkor semmi értelme az egésznek...
Jaj, én most pont ettől szenvedek :(
Vagyis a másik oldalon állok... hidd el az se jobb, sőt...
Te vagy az aki tehetsz ellene! A másik csak tehetetlenül vergődik Melletted, ha nem mutatod ki az érzéseidet!
Próbálj meg változtatni valahogy! Látod, itt többen írták, hogy tudtak változtatni! Próbálj tőlük tanácsot kérni! De ha nem tudsz ezen változtatni, el fogod veszíteni azt aki tényleg szeret!
a bakok nagyon távolságtartóak tudnak lenni..de nem minden esetben..
akinek kell,ki tudják mutatni az érzéseiket.
tulajdonképp ez nem jegyfüggő dolog,függ a neveltetéstől,attól,hogy kit milyen hatások érnek/értek...
Én Halak létemre a belső viharok ellenére, nagyon nem mutatom ki...talán az alábbi okokból...talán nem tudom. A legjelentéktelenebb, tét nélkül helyzetekben sem.
Ti hogy kezdtétek?
arra kell gondolni hogy addig kell kimondani a dolgokat azt hogy szereted azt hogy fontos, amig a másik ÉL
ez segiteni fog
szóval ha ma érzel valamit mondd ki mert lehet hogy holnap már nem lesz rá lehetőség:(
az ember sokszor fél és nem is szabad mindíg kiadni magunkat,de vannak helyzetek ,amikor igenis fel kell vállalni az érzéseinket.
nem minden ember olyan,hogy kihasználja ha "szint" vallasz.
én se mutatom ki mindíg az érzéseim,sokszor elrejtem.
bizalom kell és merészség és nem szabad attól félni ki mit gondol..
önbizalom...
Én se tudom mindig kimutatni. Azért, mert félek, hogy nem kellek, sok vagyok valakinek, a másik nem érzi azt, amit én...
De már tanulom kimutatni és van, hogy megölelem a kolléganőm, mert jól esik. :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta?
- Hogyan uralkodjak az érzelmeimen egy kapcsolatban?
- Mit tegyek az érzelmeimmel ha sokat van távol a férjem, kimutassam vagy ne?
- Nem tudom kimutatni! :(
- Miért van az, ha egy nő megriad és nem meri kimutatni az érzéseit, akkor a párja is eltávolodik tőle?
- Hogyan tisztázzam az érzelmeimet?