Nem tudok fogyni!!: (beszélgetés)
Szia Riacska!
A mérleg sokszor csalóka, mert az össz testtömeget mutatja, nem a fölösleges kilók számát. Lehet, h izmosodtál, vizet tartasz vissza, tele van a hasad.. A tükörben sem látod, h vékonyodna az arcod? Nem érzed, hogy könnyebben följön a nadrág? Mert ez többet elárul!
De lehet, h tényleg módosítani kéne a kúrán, ha az elköv. időszakban sem mozdul a mérleg..
Szerintem a leghatásosabbak az intervallum-edzések (amikor 5 percik úgy mozogsz, hogy majd' kiköpöd a tüdőd, aztán 3 perc könnyebb mozgás, majd újabb 5 perc teperés, stb..) Ez fölpörgeti az anyagcseréd..
A diéták közül pedig a Dukan diéta az abszolút nyerő nálam!
akkor lehet, hogy tényleg utána kell nézned komolyabban, hogy miért nem tudsz lefogyni
pl. pajzsmirigy problémák, mint már említette valaki
értem:S:S a reggelizés kihagyása szerintem nagy baj,munkahelyeden nem tudsz reggelizni?vagy meló előtt?nekem se esik jól ha úgy jön ki hogy korán kell kelnem és úgy kell reggelizni,de muszáj:S:S
milyen tervet csinálsz?kíváncsi vagyok rá:)a raktározás nekem is a baj..
Igazad van, a mozgásformán mindig kell változtatni, mert hozzászokik a szervezet. Ugyanúgy, mint ahogy az alacsony kalóriabevitelhez is.
Arról nem is beszélve, hogy az izom nehezebb mint a zsír, bár még nem tettem rá otthon a konyhai mérlegre:)
Lehet, hogy a sok edzés hatására nőtt az izomtömeg...
En masfel eve szedek, elotte 1-2 het eleg volt ahhoz, hogy rendbevagjam magam (kis torna, kis konnyu etel, es ugyanolyan feszes voltam, mint elotte) most viszont hiaba probalkozom, nem megy le semmi.
A munkakorom sem segit, 50 orat dolgozom hetente, es nem reggelizem, csak munka utan eszem, de akkor egy rendes adagot... :S Es hat az elhatarozas is keves volt, ugy erzem. Pedig csak 5-6 kilo nyomja a lelkem, de az nagyon. :)
Ma szabadnapos vagyok, igy mar csinalom is a tervet. :)
Szoval energiaban nem megy be tobb, mint kene, sot... de azt egybol elraktarozom.
Egy ido utan a szervezet megszokja az elegtelen kaloriabevitelt, es meg a citromos vizet is elraktarozod majd. :) Szoval szerintem is csak kevessel csokkents es inkabb ruhameretben merd a valtozast, mert a merleg eleg elkeserito tud lenni, arrol nem is beszelve, hogy par kilo minusz nem jelenti azt, hogy a zsirparnak nem maradnak ugyanolyan nagyok.
Ja, es a tulzott mozgas sem feltetlenul jo, a napi masfel ora rengeteg, megis megszokja a tested. En a helyedben 1-2 napig ennek ami jo esik, es uj modszerbe kezdenek. Jol kidolgoznam, es 1-2 hetente emelnem a mozgasadagot, varialnam a fajtajat.
Az a kérdés, hogy mit tekintesz fogyásnak... Csak a mérleget nézed? Ha a testzsírszázalékodat figyeled, akkor biztos látszani fog a változás.
Nem ismerem pontosan az Update módszert, de biztosan nem javasolja azt, hogy napi kétszer egyél, vagy hogy ne egyél már semmit 14 óra után.
Ha éhezteted a tested, akkor át fog állni tartalékoló üzemmódba és máris gyűlik a hájacska:)
Tessék napi min. 3-szor de inkább többször kis adagokat enni.
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Így le tudok fogyni szerintetek?
- Mennyi idő alatt tudok 5kg-ot fogyni?(és mi a leghatásosabb módszer)
- Mit csináljak szerintetek, ha le akarok legalább 20 kg-ot fogyni, de reggel 8 körül, délben fél 1 körül és este fél 8 körül tudok enni?
- Ha az alábbiakat eszem vacsorára akkor tudok fogyni?
- Nem tudok lefogyni - Segítetek?