Nem tehetek róla, iszonyúan vonzódom egy nős férfihoz!... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Erős voltam, de nagyon szenvedtem.
Amúgy tök hirtelen történt minden, szerencsére az élet megoldotta.
Mekkora kalamajka lett volna, ha összejön.
Ott voltak a gyerekei. ☹️
Jó ez így, a lehető legjobb!
Nincs kellemetlenség.
Pff tényleg nem lehetett könnyű! De erős voltál nagyon, és megérte!
Én is az leszek, bár pont az életem egy jó nagy mélypontján vagyok (de semmiképp nem akarnám h a másik családjának is az legyen...)
A kolléganőim is észre vették amúgy, pedig nem közelítek, úgy próbálok viselkedni mint bármelyik más emberrel. Közben meg - még magam előtt is tagadom- de azt várom folyton mikor látom meg, még így is h nem lesz semmi.... Áh szörnyű ez a kettős érzés!
De az eszem fog győzni!
Egyetértek, én sem szeretnék semmibe belerondítani!
Az lenne a legjobb ha nem látnám, de sajnos hetente min. egyszer munkából adódóan össze futunk. Ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy kölcsönös a vonzalom. Legalábbis a szimpátia biztos.
Jaj, nekem is volt ilyen.
Nagyon veszélyes!
Aztán az élet megoldotta.
Különváltunk. (munkatárs)
Már nem is gondolok rá.
Csúnya lett volna belerondítani egy házasságba.
Ami még most is működik. 🥺
További ajánlott fórumok:
- Hétfőn húzták ki a fogamat, a húzás helye az óta is iszonyuan fáj. Járt már valaki igy?
- 6 éves kisfiamnak minden lázas betegségkor iszonyúan fáj a feje. Lehetésges, hogy idősebb korára migrénes lesz? Meg lehet ezt előzni?
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!
- Pisilés közben iszonyúan görcsöl a hasam. Mitől lehet?
- Megharaptam a nyelvem vasárnap. Iszonyúan fáj, tudtok rá valami jó módszert, hogy mihamarabb meggyógyuljon?
- Tegnap levették a lábujjkörmöm, ma le kellett vennem a kötést mert iszonyúan húzta.Mivel kenjem be, hogy ne ragadjon bele a kötés?