Megharaptam a nyelvem vasárnap. Iszonyúan fáj, tudtok rá valami jó módszert, hogy mihamarabb meggyógyuljon? (tudásbázis)
40%-os. Holnapig jó lesz ez is! Köszönöm az alkoholos tippet, holnap mindenképpen veszek, mert ha nem nekem akkor más családtagomnak van hasonló problémája! :)
Kellemes Ünnepeket!!!
ÚÚÚ, az biztos fájhat... bár a svédcsepp is alkoholos és egyáltalán nem kellemesebb vele kenni.
A lényeg, hogy legalább lefertőtleníti. Mondjuk ha hamarabb megszűnik tőle megéri az az egypercnyi csípés.
köszi a válaszokat! ha reggelre nem javul akkor elmegyek a dokihoz.
Próbáld meg a gyógyszertári alkohollal. Azt hiszem, az enyém 70%-os. Sokszor szokott lenni a szám szélén seb (herpesz??), volt amikor a nyelvemen egy bub nő. Régebben ez hetekig tartott mire elmúlott és szép nagy seb szokott lenni a végére, de amióta kitaláltam hogy alkoholozom, már az elején amikor megjelenik, 2 nap alatt elmúlik. Tisztára zsibbad a szám tőle, meg iszonyatos, csípős érzés, de ki lehet bírni. Naponta többször próbáld, fülpiszkálóra szoktam tenni, és rajtahagyom kb 30 mp-ig, aztán rögtön újra bele a másik vége az alkoholba és megint kb 30mp. Nekem bevált az ilyen szájbigyók ellen.
Ja, én a számat belül szoktam megharapni. Na az is jó, főleg hogyha bub nő, és utána újra ráharapok. Gyógyszertári alkohol, az tuti.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A kutya megharapta a gyereket, a gazdi meg agyonverte a kutyát....
- A méhszájsebnek milyen tünetei vannak? Aki már meggyógyult, az is írjon!
- Leukémia és kezelése. Cél: meggyógyulni!!!
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- Hogyan lehet az izomlázat mihamarabb megszüntetni, enyhíteni?