Nem találom (beszélgetés)
De kár hogy töröltette magát! :(((
Most már nem derül ki, megtalálta-e a töltőt. :D
:-))))
Mert azt a poent mar ellottem. Van a haz mogott egy kis tarolohelyseg, ami eleg iasztoan nez ki. Ablak letakarva, stb. Latogatok szoktak kerdezni, hogy ott mit tarolok, es akkor mindig elmondom, hogy az exek csontvazait. :-)
en egyszer ket dolgot csinaltam egyszerre. Teregettem, es a boltbol hozott cuccokat pakoltam ki. Az lett azeredmenye, hogy egy par zoknit a fagyasztoba tettem. (jol lathato helyre). Honapokkal kesobb egyszer meglatogatott az anyukam, kinyitotta, es kerdezte, "ez meg mi?"
Valoszinuleg a szemem es az agyam gyorsan elkonyvelte, hogy az a valami az ott van, es egyszer sem furcsallottam amikor felnyitottam a fagyasztot.
pedig egyebkent szeretem a rendet. De neha az agyam teved, es oda nem illo targyakat is odaillonek vel, igy elvesz a kontroll. :-)
szerintem a lakasban eltunt dolgokat csak ugy leht megtalalni, hogy nem azt keresed, de raakadsz.
ugyhogy ha van meg valami, amit nem talalsz, kezd el azt keresni, es ekkor hirtelen az elemtolto fog a kezedbe akadni. :-)
Én néhány éve azért csináltattam új személyi igazolványt, mert azt hittem, hogy egy továbbképzés folytán elhagytam.
Aztán mikor egyszer mentünk színházba és vettem fel az öltönyöm akkor megkerült, ott volt az egyik zsebében.
sziasztok
még mindig nincs meg :) keresem és keresem :) a fél pár zoknik,mind párosak lettek és még pénzre is leltem,amit egyszer elraktam,hogy jó lesz ha majd egyszer megtalálom (jó is volt),de lehet új elemtöltő lesz belőle :D
Elnyelte a fekete lyuk.
Amúgy szerintem ott van az eltűnt a fél pár zoknik mellett.
Már 2 napja nem találom az elemtöltőt. Mindenhol átnéztem,kerestem de nem lelem. Ti hol keresnétek még?
Van valami jó sztoritok,hogy valamit elraktatok és olyan helyen találtátok meg ahol csak utoljára kerestétek?
meséljetek :)
További ajánlott fórumok:
- Csukd be a szemed és irjál le három betűt találomra.:)
- Nem találom a közös hangot 3 éve kislányommal
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Miért tűnt el a West Balkános téma a fórumról? Vagy csak én nem találom?
- Hogyan tovább? Amikor már nem találom a válaszokat.......Velem van a baj?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!