Nem szeretem ha piszkos az ablak. Neki is állok és fényesre... (beszélgetés)
Hozzám amúgy sem,,tetőtér,,,,aki ilyen ablakokon akar mindig tisztát hamar elveszti a csatát ,,vagy az eszét:DD
gyerekkoromban utáltam a vikszelést.nem is értem miért nekünk kellett mindent csinálni,a hokedlik lesikálásától kezdve,begyújtást a bojlerbe,fával.az anyám már reggel hatkor kiabált,hogy mindenki kelljen fel.voltam a barátnőmnél,a befőttesüvegek szanaszét voltak a konyhában,ha őt nem zavarja,mi közöm hozzá.
Gyere ide is! Várlak! Puszi! 😘
ilyen kéne nekem is,mert a térdtörésem miatt nem tudok fölmászni semmire.
Én sem. Ilyenkor ősszel a legyek is pontokat hagynak az ablakkereten, párkányon, ezeket sűrűn eltávolítom.
Nem olyan régen vettem egy Vileda Windomatic ablaklehúzót.
Bár 20 évvel ezelőtt vettem volna meg!
Tetszőleges mosószeres ruhával áttörlöd az ablakot és lehúzod ezzel a Viledás lehúzóval. A végén alul marad egy nedves csík, azt le kell törölni papírtörlővel. Épp tegnap takarítottam a lakásunk ablakait és erkélyajtaját, csempéket, tükröket, zuhanykabint és fél óra alatt kész volt minden.
Nem csepegett le, nem kellett az ablakok-ajtó alatt utótakarítani, csillog-villog minden percek alatt.
Minden háziasszony/úr ilyet szeretne - csak nem tud róla! Jah és nem kerül egy vagyonba!
A legutóbbi ablakpucolás után fél órával a szomszédban máglyát raktak, és tele lett minden pernyével, az ablakra ráragadt. Még 3 nap múlva is tele volt minden. Másnap tényleg a "derült égből" ráesett az eső, de csak annyi, hogy a kosz csíkos lett tőle.
🙄😶😅
Mostanság én is elengedek ilyesmit. Van más életcélom, mint a lakás végeláthatatlan vikszelése.
Lőn csoda! Mióta nem érdekel, rájöttem, hogy mást sem.
Engem momentán az se érdekel ha nem látok ki rajta.
Bár mindjárt jön Barikánk és megrendszabályoz benünnket,,:DD Ő nagyon rendes ablakpucoló.
Talán esni is fog,,kitartás🙄😀
Én is ettől tartok. Ha eddig kibírta, eztán is :D
Ha eszel belustulsz,,akkor meg már nem is olyan koszos az az ablak.:DD
Itt is megkéne takarítani az ablakot, az enyém már pókhálós is. De azt se tudom hol kezdjek hozzá. Előtte egyek vmit, vagy ne? :D
Nagyon helyes, ügyes vagy!🙂
Aztán majd Murphy törvénye szerint nekiered az eső! :)
További ajánlott fórumok: