Nem szeretem, ha a hülye okoskodik. Vagy a gyerek nélküli... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyik sem.
Nem érint, csak mint kívülálló látom.
Megértem, nagyon frusztráló, ha kéretlenül tanácsot kapunk, mondjuk olyan embertől, akit nem tartunk hitelesnek. (Van azért olyan tanács is, ami hasznos és segítő.)
Több oka lehet, hogy ha nem szeretjük, az "ész osztást" nem tudom te melyik csoportba tartozol.
1,Bosszantó, mert van némi igaza a "megmondó" félnek, ilyenkor, ezt nehéz elismerni, de nem árt magunkba nézni. 2,Előfordulhat az is, hogy nem látja az illető a teljes képet a helyzetről, vagy nincs elég ismerete, és úgy próbál ötleteket adni a megoldásra.
3,Az is lehet, hogy te magad is ilyen ember vagy, és most találkoztál egy hozzád hasonlóval, és nem tetszik, amit a tükörben látsz.
Emlékszem, a tesómék milyen okosan tudták, hogy a lányom nem jól van nevelve.
Most nekünk egy őszinte bizalmi kapcsolatunk van a nagyon okos lányunkkal. Szerintem jól neveltük.
További ajánlott fórumok:
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Mennél több gyerekkel találkozom, annál jobban szeretem a...
- Tényleg nem jár munkanélküli ellátás annak, aki tartós beteg gyerekkel van Gyesen?
- Ti hogy bírjátok, hogy olyan okoskodik bele a nevelésbe, akinek nincs gyereke?
- Kötelezhet-e a bíróság gyerektartás fizetésére, ha munkanélküli vagyok és csak az élettársam fizetése az egyetlen jövedelmünk?
- Szeretem a gyerekeket, de leblokkolok tőlük, nem tudok velük mit kezdeni. Mit tegyek, hogy mégis jól kijöjjek a rokon gyerekekkel?