Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem szeretem, ha a hülye okoskodik. Vagy a gyerek nélküli... fórum

Nem szeretem, ha a hülye okoskodik. Vagy a gyerek nélküli... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. Amaunet (válaszként erre: 11. - Hottie)
febr. 14. 17:11
Vegyük azt is figyelembe, hogy a legtöbb topik éppen a vélemények kérésére születik. Ott pedig helyet kell kapjon bármi.
16. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 15:00
Nem kell mindenkivel foglalkozni.
febr. 14. 11:15
én sem
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Libikóka)
febr. 14. 11:03
Nem, a heves megnyilvánulás máshogy hangzana.
13. libikóka (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 10:57
Ahhoz képest, hogy nem érint,elég heves megnyilvánulás.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Hottie)
febr. 14. 09:24

Egyik sem.

Nem érint, csak mint kívülálló látom.

11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 14. 09:14

Megértem, nagyon frusztráló, ha kéretlenül tanácsot kapunk, mondjuk olyan embertől, akit nem tartunk hitelesnek. (Van azért olyan tanács is, ami hasznos és segítő.)

Több oka lehet, hogy ha nem szeretjük, az "ész osztást" nem tudom te melyik csoportba tartozol.

1,Bosszantó, mert van némi igaza a "megmondó" félnek, ilyenkor, ezt nehéz elismerni, de nem árt magunkba nézni. 2,Előfordulhat az is, hogy nem látja az illető a teljes képet a helyzetről, vagy nincs elég ismerete, és úgy próbál ötleteket adni a megoldásra.

3,Az is lehet, hogy te magad is ilyen ember vagy, és most találkoztál egy hozzád hasonlóval, és nem tetszik, amit a tükörben látsz.

10. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 13. 23:27
Nem férsz be egy másik dudással egy csárdába?
febr. 13. 23:21
Tapasztalatom szerint aki ilyen füstölgéseket megfogalmaz, sokszor az sem jobb, csak másban elviselhetetlen.
febr. 13. 21:07

Emlékszem, a tesómék milyen okosan tudták, hogy a lányom nem jól van nevelve.

Most nekünk egy őszinte bizalmi kapcsolatunk van a nagyon okos lányunkkal. Szerintem jól neveltük.

7. Myra
febr. 13. 19:12
Rossz tapasztalatod van?
6. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 13. 19:05
Én se szeretem az "arcoskodást". (Főleg, ha más csinálja. A saját "arcoskodásomat" határozottságnak nevezem.)
febr. 13. 19:00
Most meg lehet kövezni, de nem kell ahhoz saját gyerek hogy lásd a másik szarul nevel. 🫠 Vagyok annyira jó fej, hogy nem teszem szóvá, de…. látni látok.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 13. 16:25
Megéri neked ezekkel foglalkozni?
febr. 13. 16:14
Hát ja. Eléggé gusztustalan stílus ez
febr. 13. 14:40
Pedig sok ilyen van. Hagyd figyelmen kivül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook