Nem okozhat ez gondot? (beszélgetés)
Már meg ne haragudj, kedves FI.
De pl én sem bántottalak. Tárgyilagos véleményt írtam le, amire te savazást kiáltottál, majd a miértes kérdésedre konkrétan válaszoló hozzászólásomat terelésnek minősítetted - érted, konkrétan a te kérdésedre válaszoltam, és te ARRA mondtad, hogy terelés. Vagy nem érted, hol itt a bibi?
Amerikai tudósok megállapították, hogy a túl sok szex nem káros a magzatra, csak gyakori a sok kopasz folt a fején a sok dörzsöléstől.
Szívesen :D
Akkor ez most egy valós kérdés vagy csak provokációként írtad ki direkt minimális információval?
Gondolom igen, mert már a #9-ben savazásról írsz, holott senki nem írt azt megelőzően semmi sértőt.
Majd ezt követően csak azt olvashatjuk, hogy téged itt mindenki bánt és sérteget.
Nem vagy egy kicsit túlérzékeny?
Nem pont TE hanem a mag ami itt van.
Ha lenne rá kapacitásom,tennék ellene.
Nem mernél?
Én nem félek.
Nem a kérdés a lényeg,hanem “Ti”!
Borzasztóan sajnálom a fiatalokat.
Megfelelési kényszer,photoshop,képszerkesztés,szelfizés.
Nulla élménnyel.
Nekem rengeteg emlékem van,táborok,nyaralások,bandázás.
Felnő egy generáció nulla impulzussal.
Nemi erőszak volt ott.
Ezt a csajt csak piszkálták,mint itt is például.
2016-ban nem sikerült neki,majd 2018 ban igen.
Sajnos igen.
Ők mimdig jelen van,de mikor élik a tökéletes életüket,ha ők mindig mindenben jobbak?
Nincs ebben érdekesség. Az oldal felhasználóinak nagy százaléka sült hal. Tíz év alatt jó, ha tízszer megszólalt.
Kb 50-100 fő mozgatja a portált...
Érdekesnek tartom hogy mindig “egy” réteg válaszolgat itt,és mindig szekálás,alázás,beszólás.
Ma olvastam egy cikket,egy nőt addig szekíroztak online míg öngyilkos lett.
Maszturbáció csak egy metafóra,nem kell mindent készpènznek venni.
A lényeg hogy viselkedtek velem.
Ott is vannak bunkók,de vagy nem az a közönség céloz be vagy szerencsém van. Ezen az oldalon mindegy kérdezek írok,akár azt hogy krumplilevest főztem,akkor is bántanak.
Ez nem kitaláció.
Nem akarok duplán fizetni azért amit már egyszer kifizettem.
Amit betömök zsebbe elköltöm másra.
További ajánlott fórumok:
- A macskakarmolás okozhat gondot 1,5 éves gyermeknél?
- Gondot okozhat ez a kapcsolatunkban?
- Szülésnél okozhat-e gondot a Streptococcus Agalactiae nevű baktérium?
- Nőgyógyászati küret még nem szült nőknél, előtágítás nélkül okozhat gondot a későbbiekben?
- Van egy édes törpe uszkárom, terhes vagyok. Okozhat valami gondot a kutya?
- Nyitva hagyott foggyökércsatorna milyen gondot okozhat?