Nem mosolygás (beszélgetős fórum)
:) Azért én irigylem azt, aki mindig mosolygós. Olyan jó ránézni.
Bár van az egyik tv-csatornán egy csaj, aki mindig mosolyog, és volt olyan, hogy valami tragikus hírt olvasott be, hát akkor elég hülyén nézett ki a mosolygós feje a hírhez kapcsolva.
Tudom! :D De aki ismer, az majd megtudja! :)
Voltam olyan állásinterjún, ahol a főnök azt mondta, hogy ő mosolygósabbat képzelt el az ügyfelekhez. :)
Konicsiva!
Amúgy miért?
de hogy higgyetek nekem: [link]
igaz, ez egy 3 éves kép, és kicsit feszült voltam, mert ballagás előtti fotózás volt, de rettenetes. mikor kinyomtatták a képeket és szétosztották, a bal oldali lányt mindenki dicsérte, milyen szép.. hát, érthető, miért :D:D
megcsináltatnám, ha lenne pénzem, de egyenlőre örülünk, ha normálisan elvagyunk. másodlagos problémák ezek, amikkel nincs idő foglalkozni.
nem mintha érdekelne, ki tart vonzónak meg ki nem, csak megfogalmazódott bennem, hogy miért baj, ha nem vigyorgok, mint egy kismajom.. amúgy én is vidám tudok lenni. rengetegszer.
Tegnap és ma céges fotózás van a munkahelyemen, kb. 200 emberen vagyunk túl. A fotógép az én laptopommal van összekötve, és egy külön monitoron tudják a képeket megnézni a kollégák a fotózás után.
A 2 nap tapasztalata:
- kívülről nevetséges az összes érv, amiért valaki nem tartja magát fotogénnek
- szinten mindenkinek torz képe van saját magáról
- még diplomás, jó szakemberek is rendszerint önbizalom-hiányosak, mert kevés a pozitív visszajelzés
- a mosoly mindenkinek jól áll, mindenkit élőbbé, kedvesebbé tesz! :)
- ha valaki azt mondja magáról, h nem egy mosolygós ember, annak komoly problémái vannak az életben/élettel, még ha nem is meri azt magának sem beismerni
- mindenki annyira szerethető, legyen kövér vagy vékony, szőke vagy barna, alacsony vagy magas! annyira mindegy, hogy hány ránc van rajtunk, mennyire karikás a szemünk, vagy mekkora a hasunk! :)
a mosoly mindenkinek jól áll
neked is jól állna:)
Ha csúnya fogaid vannak, csináltasd meg, mert rossz az, ha azért nem mosolyogsz. Ha nem ezért, akkor úgysem lehet erőltetni, ha nincs kedved mosolyogni, akkor ne mosolyogj. De általában a nyitott, vidám embereket szeretik a többiek, azok társaságában érzik jól magukat, nem a savanyú képeket vágókéba. :)
Látod, neked is mondják, jobb lenne, ha mosolyognál a képeket, ami azt jelenti, hogy nem vagy rajtuk túl vonzó. Egy mosoly biztos nem rontana a fotókon. :)
Szerintem ha egy lánynak az egy külön probléma, hogy mosolyogjon vagy sem a fotókon, az nem él túl érzelemdús vagy érdekes életet. :) Ha ez fontos, hogy milyen arccal pózolj, ha fotóznak...
A mosolyról nem véletlenül mondják, hogy szívből jön, próbálj egy vidám, belevaló emberkét arra kényszeríteni, hogy el ne mosolyodjon. :) A savanyúnak meg úgyis csak kényszermosoly ül ki az arcára, ha azt mondják, csíííz.