Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
30 év?!
30 még gombócból is sok.
Jól bírtad, le a kalappal!
Ez a furum mar nem az, ami 10-12 eve volt.. Akkor mas neven voltam fent. Eletem, hazassagom valsagban.Sorstarsakra akadtam, akikkel tartottuk a kapcsolatot.
Most lecserelodott e tarsasag, vagy fiatalok jottek jobban, nem tiudom. De beszologatas, bantas stb megy itt mostanaban sajnos.
Sziasztok!
Elmesélnék egy történetet, érdekelne, ki mit gondol róla.
Közel 30 éve élek házasságban, két felnőtt fiam van. Ma elmentünk vásárolni egy szupermarketbe, a bankkártyámat viszon otthon fejeltettem.
Kértem a férjemet, fizessen most ő, ha hazaérünk átutalom az összeget. Nem tetszett az ötlet, de kénytelen kelletlen megtette.
Épp kifordultunk a parkolóból, amikor megállt az autó. Már villogott az üzemenyag jelző, de úgy gondoltuk, a hazafelé vezető úton elég lesz tankolni, lévén, hogy 29 km-re elegendő üzemanyagot mutatott a rendszer.Első gondolat az volt, hogy kifogyott a benzin. Én ültem az autóban, kalandként fogtam fel a történteket, egészen addig, amíg a férjem el nem kezdett trágárul beszélni, üvölteni az utcán.
Hazamegy busszal, otthagy minket, azt csinálunk, amit akarunk. Kértem adja ide a kártyáját, elmegyek én a benzibkúthoz, hozok benzint, erre újra káromkodás jött és a nem adom....
Pár pillanat múlva elindult az autó, nem a benzin volt a gond. Én sírva fakadtam a történtektől, nagyon megviselt a hozzáállás.
Mit gondoltok, hogy lehet egy ilyen viselkedést értékelni?
Hogyan jellemeznétek a szituációt, s a benne szereplő embereket?
Köszönöm szépen annak, aki időt szán a válaszra.
Mondd mivel aláztalak én téged?
Hajnalka amúgy neocitrános teázgat, legyél kedves!
Beáta!
Nekem is mondta ma reggel már a kicsim, hogy ugye anya, ma megyek utolsónak oviba?
Mindig nagyon várja már a hétvégét, szegényke minden reggel 6-kor kelni...
Ez a barát aki előkerült... vele álmodtam egyik éjjel, ráírtam. 4 éve nem beszéltünk kb, de azelőtt nagyon jóban voltunk. Sőt talán egy hajszálnyival több is volt, mint barátság.
Pemete! Jársz még erre?
:)
Csak kenegesd sűrűn, hogy gyorsan gyógyuljon.
A bepanthen a legjobb rá egyébként:)
Néztem a naplódban, nagyon szép lett!
Sőt hipperszupperhűdefantörpikus!
Nagyon tetszik, szerintem is tökéletesen passzol hozzád.
Na, szép lett? Csináltattál róla fotót? Remélem fel is raktad már a naplódba!
Kiváncsi vagyok ám tudod!
Tegnap futottam 3 kört, úgyhogy nem szégyellem magam:p
Igaz akár egész tálen karikázhattam volna, amit ugye nem tettem...
Na mikorra mész tetoválódni amúgy?
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek