Nem merek újra elmenni vastagbéltükrözésre, mivel... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Asztanaviszta)
jan. 23. 17:18
3x annyi az ára mint az altatásos vastagbéltürözésnek,vagyis 210 000-rel több. átgondolandó, hisz 5 évig nyugodt lehet az ember.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Alnisa)
jan. 23. 17:12
Altatásban is hallották kinn hogy ordibálok.120 000 most altatásban.
13. asztanaviszta (válaszként erre: 12. - Myra)
jan. 23. 14:07
Erre magánellátás keretében van lehetőség.
Cirka 350 ezer forintért.
Viszont, ha ez jelez valamilyen rendellenességet, akkor a tükrözés és a mintavétel nem kerülhető el.
12. Myra
jan. 23. 14:02
Egy ismerősöm lenyelt egy kapszulát, úgy csinálták meg neki
11. asztanaviszta (válaszként erre: 9. - Loch ness)
jan. 22. 13:36
A háziorvos max. beutalót ad a gasztro vizsgálatra.
Annak mikéntjére nincs befolyással.
10. asztanaviszta (válaszként erre: 8. - Globus)
jan. 22. 13:35
A mandula kivétel egy műtét.
Nem azonos egy diagnosztikai eljárással (vastagbél tükrözés)
9. loch ness
jan. 22. 12:58
Beszéld meg a háziorvosoddal vagy a vizsgálatot végző orvossal, amelyikben jobban megbízol. Valami megoldást kell, hogy találjanak. A vastagbéltükrözés a vastagbélrák kiszűrését is szolgálja, ami vezető halálozási ok, tehát jobb ha nem állsz meg itt, hogy félsz tőle és nem mész el. Azzal együtt, hogy maximálisan megértelek és nem szégyen félni egy ilyen vizsgálattól, amivel rossz tapasztalataid vannak, de járj utána, hogyan lehetne megoldani. Az az orvos dolga, a tiéd meg az, hogy megfelelő helyen rákérdezz. Sok sikert!
8. globus
jan. 22. 10:15
Gyerekem manduláját altatásban vették ki államiban.
Igaz, 30 évvel ezelőtt.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
jan. 22. 10:02
Jó hát lehet hogy nem, én ezt csak gondoltam mert semmire sincs pénz mostanság. ha van, akkor hála Istennek!
6. michelle.r (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jan. 22. 09:53
Szerintem nem. Az én dokim altatást ajánlott az orrsövény műtétemhez is 2 éves a János kórházban. Végül nem volt szükséges, és nem tudom, hogy még ma is ajánlaná-e. Akkor még nem volt ennyire lepukkanva a rendszer.
5. Enissa (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jan. 22. 08:03
Nem biztos, nálunk TB-re is elvégzik.
Annak ellenére sosem kérném altatásban, ha altatásban végzik nem tud szólni a beteg, hogy több a levegő.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Alnisa)
jan. 22. 07:58
Az a szomorú, hogy ezt csak fizetős helyen lehet kérni. Az altatás drága dolog.
3. Alnisa
jan. 22. 07:46
Altatásban nem érzel semmit! Szerinted, hogy műtenének úgy, hogy a beteg érzi mit csinálnak vele??
Az csak gyenge bódítás volt. Kérj rendes altatást.
2. xochipilly
jan. 21. 22:39
Akkor az nem altatás volt, hanem csak bódítás.
jan. 21. 22:39
További ajánlott fórumok:
- Akinek volt már vastagbéltükrözése, írja le milyen volt...
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Kinek tükrözték már a vastagbelét?
- "Hobbim az életben maradás, bárhol, bármikor, bármi áron" - Életem vastagbél nélkül
- Milyen tanfolyamra érdemes elmenni, amivel külföldön jól el tudok helyezkedni?
- Velencébe mivel érdemes elmenni, és melyik a legolcsóbb, ill. leggyorsabb?Hány napra érdemes menni minimum, és előre kell szállást foglalni?