Nem megyek a Balatonra, mert nagyon drága ott is minden! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Voltatok,? milyen árak vannak mostanság?
Pl?
A vízbe 6 lóval sem tudnának belehúzni. Viszont a táj gyönyörű. Ezért szeretjük. Minden évszakban lemegyünk, viszont kizárólag hotelbe vagyok hajlandó menni. Ha többe is kerül, nem érdekel. Amíg kitudom fizetni, nem érdekel.
Külföldön is csak olyan helyre megyünk, ahol nem kell főznöm. Nekem ez fontos. Még reggelit sem vagyok hajlandó készíteni. Nekem fontos a kényelem.
Én csend, és nyugalom kedvelő vagyok. Annak idején azért Balatonvilágoson vettem házat, mert ideális volt a hely számomra. Kis sétával elérem a vízpartot, szép és csendes helyeken kerékpározhatok, a bevásárlásért ugyan utazni kell, de valamit valamiért. Azt a 20 perc buszozást ki lehet bírni és városban vagyok.
És a Balaton szépségéről, környékéről, csodálatos élővilágáról még nem szóltam.
Mióta az eszemet tudom minden évben nyaralunk a Balcsinál. Északi, déli part egyaránt. Volt amelyik évben kétszer is.
De szerintem az idén náluk is kimarad és nem csak az árak miatt hanem mert élhetetlen. Talán ősszel elmegyünk és kirándulunk egy jót. Mindenesetre ha sokan igy gondolkodnak legalább az ott élőknek élhetőbb lesz:)
Rengetek csodás hely van még kis hazánkban:)
Azért pocsolyának nem nevezném. Biztos, hogy van ahol jobb fürdeni, de nekem ez a "Riviéra"!Voltam már pár tengerparton is,de 90 %-ban a marad a Balcsi!🙃
Imádom a Balatont,14 éves koromig minden nyarat ott töltöttem a nagyszüleimmel saját nyaralónkban, szüleim 7 végente jöttek (azóta sajnos már nincs meg😞) mostanában inkább 7 végeken megyek barátokkal-barátokhoz (szabad strandra járunk) és nagyon jól érezzük magunkat. Kaját, piát általában mindig viszünk. Esténként azért megyünk erre-arra, kikapcsolódásnak nagyon jó!👍
Nagyon szép strandunk is van, de már brutálisak az árak a többiről nem is beszélve.
Szóval....
Velünk szemben ültek és volt, hogy a fiú minden előzmény nélkül felüvöltött. Ilyenkor az apuka nyugtatta. Nem vagyok egy félős típus, de akkor azt néztem mit tudnék kezdeni, ha ez a srác úgymond elszabadul. Magas szép szál legény volt, úgy nagyjából 20-22 éves. Tudom, hogy az ilyen embereknek marha nagy erejük van, féltem, ha ott elkezd törni, zúzni nem lesz aki megállítsa. Szégyen ide, szégyen oda, de olyan közel tettem mindig magamhoz a forró teát, hogy szükség esetén szemközt tudjam vele önteni. Szerencse az öt nap alatt nem történt semmi rendkívüli dolog, de így visszagondolva rá, sem volt túl jó élmény úgy reggelizni, vagy ebédelni, hogy nem tudhattuk mi vár ránk.
Persze lehet, hogy túlzás volt a félelmem, de az ilyen, mentálisan beteg emberek viselkedését nem tudom hova tenni.
Néhány éve pályázaton nyertünk egy balatoni nyaralást. Mivel mi nem vagyunk napimádók, sokkal inkább szeretünk sétálni, várost nézni, kirándulni, ezért október elején mentünk
Bőséges reggeli, ebéd vacsora, a közös étkezőben, ami az iskolai menzához hasonlított, hosszú asztalok és ahol volt hely oda ültél.
Minden szép és jó volt, talán csak az nem, hogy kifogtunk, egy szellemi és mozgássérült csapatot. A mozgássérült részével nem volt semmi probléma nem volt. Viszont több étkezésnél kifogtunk egy szellemi sérült fiút ( gondolom az édesanyjával és édesapjával)Velünk szemben ültek és a fiú, vol
Ez bizony a Balatonon így van.
Én balatonvilágosi vagyok. Nem kellene fizetnem a strandon napközben sem, mégis ha úszi támad kedvem reggel vagy este megyek mikor senki nincs. A víz is ilyenkor a legjobb és nem égeti szét a nap se a fejemet. Legfeljebb 1-2 szintén csendre vágyó embert látok. De így a kor előrehaladtával ez is egyre ritkábban fordul elő. Más mozgásformát választottam. De még mindig mozgásban vagyok. 😀
Hany fillet fizetnek, hogy kiadatt azt a szardinias dobozt??
En vitorlaztam, szoval nekem magyarazhatsz, hogy (nem) melegedik fel.
További ajánlott fórumok:
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Lehet hogy a Balatonra költözok... De ahhoz mindent fel...