Nem jó a laptopom billentyűzete, tudnátok segíteni, hogyan állítsam vissza? (tudásbázis)
Sziasztok!
Itt vagyok azóta csak most kapcsoltam be a gépet és jóóóó!
Köszönöm a segítségeket!
Ink'bb hagyom mert feldurranok meg m'r a kicsi is ord\t majd k;s[bb$
K0sy0n0m a seg\ts;get$
Biztos idegesítő, de nagyon mókás :D bocsi
nekem is el szokott állítódni, de mondom én a jobb alsó sarokban megnézem a tálcán a nyelvet, ha EN-van akkor vissza állítom HU-ra és már jó is.
:D:D:D
Ilyen nekem is volt... fogalmam sincs, hogy kell visszaállítani, indítsd újra a gépet.. :)
Mint l'tsyik lelecser;lt dolgokat,de az a baj hogy nem tudom ;n is felcser;lni mert ]gz sem m-k0dik rendesen.Az alt gr gombom megegz'ltal'n nem m\k0dik$
Seg\tsetek$
Firefox friss;t;se volt tegnap este reggel mire bekapcsoltam mindenem oda lett$
vezérlőpult billentyűzet nyelvének beállítása..
van rá egy kombináció is amit le kell nyomni,a fiam csapkodás közben mindig így állítja el,de még nem jöttem rá mit nyom le olyankor..
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek!!! A laptopom billentyűzete m-betűt ír a v-helyett. Mit csináljak vele?
- Samsung Galaxy Ace 2 típusú mobil billentyű feloldási gondom van. Tudtok benne segíteni?
- A laptopom egyik billentyűzete megadta magát, mi lehet a baja?
- Angolra váltott a billentyűzetem, hogy állítsam vissza?
- Segítség!Kijött a laptopom enter billentyűje és nem tudom visszatenni, ha letörött róla valami akkor azt kitudják cserélni?
- A laptopomon a Z, T, 5, 6, S billentyűim nem jók, mert ha leütöm pl a T betűt mellé ír egy ötöst. Mi lehet a baj?