Mitől nem hízik tovább a babám? (beszélgetés)
Bízzunk abban, hogy ez sikerül.
És abban is, hogy ettől eltekintve egészséges lesz a pici, és te is jól leszel.
Mindenre jól reagált a baba , nagyon jól érzi magát bent. Jó a lepény is.
Csak a sulya a pici.
Azt mondják hogy elkell kapni az utolsó pillanatot, hogy kivegyék a babát, amikor már romlik a keringés, vagy a lepény nem ad elég tápanyagot
Remélem, minden jó lesz.
Végeredményben a szülés a 47. és a 42. hét között normális időben van.
Befektettek a korházba, ma csinálnak egy vizsgálatot, hogy hogy reagál a baba a fájásokra, OTP azt hiszem.
Ha rosszul akkor szülünk, ja jól akkor még várunk..
Azért nem egészen olyan, bár biztosan előfordulnak nagy tévedések is.
Nekem mindkét babát jól "tippelték" meg. 100 grammon belül volt az eltérés az utolsó mérésekhez képest.
Heti 2x nézik az áramlást, minden jó, nincs elöregedve a lepény, egyszerűen csak nem hízik.
32 hetesen, a melkas átmérője volt kissebb két héttel, akkor két hétig infuziót kaptam, de azt a lemaradást behozta, és most meg a sulya a kevés..
A Ctg re is azt mondták hogy tökéletes.
Nekem sem akart az utolsó hetekben hízni a babám, igaz ő olyan 2800 körül stagnált heteken át. Áramlást néztek? Lepény elöregedése okozhatja.
Végül alig 3 kilósan született időre. Nagyon gyorsan behozta a lemaradását. 4 hónaposan már kifejezetten nagy baba volt.
Azért ne vedd készpénznek azt a 2200 g-ot. Ezek a mérések néha nagy eltéréssel vannak.
Az én lányom születés után fogyott. A hízás eleinte lassú volt aztán meg folyton duplázta a súlyát.
Ne aggódj! Ha rendben van minden, majd kint megnő!
Sziasztok, 38.hétbe lépek holnap.
A babát 2200g ra mérték, és már egy hete nem hizott.
Holnap be kell feküdnöm és a napokban meg is inditják a szülést..
Az lenne a kérdésem hogy ha megszületik a baba idekint milyen gyorsan hízik?
Valaki járt már igy? Minden eredményünk tökéletes csak hizni nem akar.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem hízik a babám 3 hónaposan? Más is van így? Mit lehet tenni?
- Hogyan vehetném rá 3 hónapos babámat, hogy a nappali alvásoknál 30-45 percnél tovább aludjon?
- Mitől vagyok álmosabb mostanában? Kb.10 órát aludtam és tudtam volna tovább is, akár egész délelőtt. Másfél hónapja ez van.
- Úgy néz ki megszűnik a munkahelyem, 5 hónapos a babám. Hogyan tovább? (gyed)
- 2-3 percnél tovább néha nem megy. Mitől lehet ez?
- 3 hónapos babám a napi ajánlott mennyiség felét szopizza csak, de így is jól hízik, aggódjak?