Nem foglalkozni vele vagy esélyt adni neki? (beszélgetés)
Tulajdonkeppen itt mirol beszelgettek ?
Dugasrol van szo ?
Vagy akarsz dugni , vagy nem .
Ennyi.
Ezt miert kell megbeszelni ?
Miert nem dontesz el sajat magad ilyen intim cuccot ?
Miert tartozik rank a nemi eleted?
"miért nem válaszolok neki, csak 4-5 óra múlva…."
Csak én látom azt, hogy ezek a mai pasik milyen türelmetlenek? Vagy ez ugyan az az eset, mint már több fórumban?
Itt is csak azokat a tanácsokat tudjuk adni, mint korábban.
Unalmas már ez így sokadjára.:/
Menj el vele! Legalább valakinek ( remélhetőleg) jó lesz.
Egy olyan bizonytalanság érzés van bennem, ami szerintem nem jó.
Nem boldognak kellene ilyenkor lennem, hogy de jó, végre elhívott…
Elég régóta tartunk ez a huza-volna dolog. Megismertem, találkoztunk, túl nyomulósnak tűnt, majd nem foglalkoztam vele. Tetszett, de nem éreztem magam mellette lazának, rágörcsöltem mindenre és minden szavára… ő élte a saját életét, én az enyémet, de úgy, hogy néha mindketten visszakacsintottunk úgymond.
Az utóbbi pár hétben megint elkezdte keresni a társaságomat, megkérdezte, hogy nem-e megyek el vele valahova a hétvégén. Egy gyenge pillanatomban rábólintottam, majd megkaptam azt választ, hogy miért nem válaszolok neki, csak 4-5 óra múlva….
Már most el vagyok bizonytalanodva, pedig nem is találkoztunk. Mit csináljak? Meneküljek, találkozzak vele? Az egyik részem azt mondja, hogy működhetne a dolog, a másik részem pedig azt, hogy soha nem működne ez a dolog…
További ajánlott fórumok:
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Homeopátia a mindennapokban. Azok írjanak akik tanácsot tudnának adni, estleg ezzel foglalkoznak.
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Megéri vele foglalkozni?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?