Nem fog felgyulladni az autó, ha a benzin végigcsorgott a tankon, a kocsi oldalán és a kerékre is ment? (tudásbázis)
Nem... :-)
A vasalóból kifogy a víz és mivel ismét elbénázza ás sokat mellé önt nem meri újra bedugni nehogy zárlatot csináljon :-D
Már kezdtem aggódni...de most megnyugodtam :-) Inkább ne vasalj nehogy kigyulladjon a vasaló vagy zárlat miatt esetleg a ház :-DDD
További szép estét....
Jó vasalást!
Aztán el ne felejsd kihúzni,ha megint rohanni kell valahová..:)
Vajon Katalin kivaslja még ma a ruhákat?
A-igen
B-nem
PÉLDA:
Katalin23 férje vett 10 l benzint egy kannában, de nem öntötte bele az autóba. Katalin23 elég béna volt, így sok mellément, végigcsorgott a tankon, a kocsi oldalán és a kerékre is ment. Most tiszta ideg emiatt.
KÉRDÉS: Ha Katalin23 4 l benzinnel a tankban 60 km/h-ás átlagsebességgel halad férje felé, miközben férje bánatában 4 km/h-val halad a kocsma felé gyalogosan a szakadó esőben, hány kilóméter után fog kifogyni a puszta közepén Katalin23 autójából a benzin, és a férjének hány kilómétert kell érte gyalogolnia ronggyá ázva a pusztába egy újabb 10 l benzinnel a kezében?
MENTŐKÉRDÉS: Ugye nem fog felgyulladni?
Katalin megtalálta párját..
a szakadó esőben megpillantották egymást,és rögtön tudták mit kell mondani..
-Édesem,hol a francban voltál..sz@rrá áztam..
-Ne haragudj,csak a benzinnel bíbelődtem idáig..és sajnos,sokat el is pazaroltam belőle..:(
mikor hozzád indultam be kellett térnem egy kútra,ahol...
folyt.köv..
További ajánlott fórumok:
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Ficánka5 .....Elhunyt ......Nyugodjon Békében, gyújts egy gyertyát az oldalán
- Ha a VATERA oldalán átvágnak...
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?