"Nem értem miért nem tudok lefogyni…” (1. rész) (beszélgetős fórum)
nem minden a kalóriabevitel,sokkal fontosabb,hogay mit mivel eszel,ha olyanokat eszel össze,ami együtt rosszul emészthető,sokáig emészted,azt jól beépíti a metabolikus rendszered:D
ez tök vicces a teljes kiőrlésű 1 db zsemlében több kalória van,mint a három bolti mű zsemlében:DDDDfel akarod hízlalni azt a szegény nőt?:D
én egyikről sem mondtam le, csak mértéket tartok. Ezt tudom tartani hosszú távon is, nincs hiányérzetem. Olyan éetmódot akarok kialakítani ami nekem megfelel, és tarthatónak érzem kínlódás nélkül is.
Nagyon tetszik a történeted. :) Sok szempontból ismerős a történet, mindkét szereplő szemszögéből. 27 kg-ot fogytam ebben az évben. Nekem is életmódváltással sikerült ezt elérni, ami egy életre szól. Viszont attól tudok legjobban feldühödni, mikor valaki azzal jön, hogy persze, neked könnyű, nekem sehogy sem sikerül. Aztán megkérdezem Tőle, hogy mit tesz ennek érdekében....s hát kiderül, hogy ő NEM KÉPES az édességről, kenyérről, esti kajálásról lemondani, a tornára meg mindig kap kifogást. És akkor azt mondja, hogy nekem KÖNNYŰ...persze, biztos magától olvadnak le a kilók. De ezt csak az tudja, aki kitartóan csinálja ezt az egészet, azért könnyűnek nem nevezhető.
Ez az amiért én sem tudok bizni néha még orvosban sem.Mindenkinek fomtos lenne,h a szakterületén mindenben tájékozott legyen.Ha én előállok azzal,h ezt és ezt olvastam,akkor tudjon róla és tudjon rámutatni,ha vmi nem jó benne.Persze nem arra gondolok,h Rozi néni kiad egy könyvet minden tudományos előkép.nélkül,bár még arról is illene tudnia,h közölhesse,az szemét.
Akkor már legyen pszichiáter ....attól kaphatok bogyókat is :D
Gondolod, ha komoly betegségekkel nem tudnak mit kezdeni a komoly szakemberek, akkor a dietetikusok nagy része tud bármivel bármit kezdeni? Aki csak azt tudja ismételni amit a egyszer elmondtak neki, nem néz utána új dolgoknak, és legfőképpen nem gondolkodik, hát az az én szememben nem szakember.
+1
Tetszik a hozzáállás :) Az asztma nem tudom, hogy mennyire gyógyítható, de azt tudom, hogy a Crohnnál a tünetek jól kezelhetőek normális étkezésekkel. Náluk a sz@r kaja tényleg nem fér bele, mert igen is van olyan, hogy sz@r kaja.
Grat neked is és a gyerkőcnek is! Jól csináljátok!
Mindenkinek ki kell választani azt az életmódot ami neki legmegfelelöbb és be tudja tartani hosszutávon is. Minden szervezet más. Van akinek a paleo jönn be, van akinek az update, van akinek a harcos. Van aki vegetáriánus lesz. Van akinek muszály reggel ennie mert éhes van aki délbe eszik elöször. Figyelni kell a szervezetünk jelzéseit. Ugyanez vonatkozik a mozgásra is. Az is fontos hogy örömöd leld benne. Van aki jogázni szeret van aki futni.
Én nem orvosokról beszéltem, és komoly betegségekről.De lehet, hogy Neked egy pszichológus nem ártana.Csókolom. :)
Kedves egészségedre. Nekem szakemberek mondták, hogy egy életen át asztmás leszek, nyugodjak bele. A fiam szakemberek mondták, hogy a Crohn gyógyíthatatlan nyugodjon bele, hogy egy életen át gyógyszeren fog élni, és majd lesz valami.
Mindketten köszi szépen jól vagyunk gyógyszerek nélkül. Jé, de érdekes tudok levegőt venni :D nincs napi három rohamom :D VANNAK rossz kaják.
Ja, mellesleg ledobtam 15 kilót gond, és éhezés nélkül, és nem is akar rám visszamászni egy deka sem.
Csókoltaltom a szakembereket.
Ezzel teljesen egyetértek.A Harcosok étrendje tudományos,rengeteg szakember,orvos is egyetèrt vele,az egész világon.Nekem is segìt és én is utánajárok mindennek.Egyre jobban érzem magam,az insanityt is végre sikerült végigcsinálnom.Nyugodtan elolvashatod,az igazából nem fogyókúrás könyv,de a túlsúllyal is foglalkozik,mert életmód könyv.Ott a Fegyencedzés,a szerzője közölte,ha túlsúlyos vagy,fogyj le egy kicsit,de arra nem tér ki hogyan,viszont neki az edzésmódszere nagyon jó.Én is csak a reális dolgokat fogadom el és nem a hülyeségeket.
És félre értés ne essék nem akartam senkit sem megbántani, csupán arra akartam rávezetni mindenkit akinek szüksége van rá, hogy amig nem látjuk be, hogy a hiba igenis bennünk van amig sikertelenek vagyunk, addig nem fog sikerülni. Nagyon nehéz és igazságatalan beismerni ezeket a dolgokat, egyszerűbb az ételre, a körülményekre, a pénztelenségre, a rohanó világra, vagy bármire fogni, és igen, nagyon nehéz elkezdeni, de akkor is és kizárólag minden csakis rajtunk múlik, csak igazán akarni kell.
Egyébként pedig már maga a szó is sikertelenséget tükröz:fogyókúra.
Én amíg fogyókúráztam, sikertelen voltam, max. csak jojóztam.Én inkább azt mondom már, hogy egészségesen élek.Harmóniában önmagammal, a testemmel, a tpálákozással és a sporttal.Aki ezt nem érti meg, az vitatkozhat itt vagy akár hol, soha nem fog tartósan lefogyni.
So fórumot olvastam ebben a fél évben, amíg nekem (és sok másnak is)sikerült, addig a többség, akik okos fogyókúrákon vitatkoznak, a mai napig siránkoznak, mert nem sikerült nekik egy dekát sem fogyni.
És ha ez a sikertelen fogyózók fóruma, akkor nekem itt nincs is keresni valóm, bíztassátok csak egymást a sikertelen hülyeségekre tovább. :) Sok sikert hozzá. :D
Igazán? Én a dietetikusnak jobban hiszek aki segített a fogyásban. A chips bizonyára nem a napi főétkezések leg egészségesebb része, de senki nem hal bele ha néha eszik azt is, csak mértékkel.És ugyan ez elmondható mindenről.A mérték a lényeg és a megfelelő kombinálás.nyilvána chips kólával naponta 3x rossz étel...
De én nem szeretnék vitatkozni senkivel, én azt tudom, ogy megjártam a poklot 20 kiló felesleggel, amiből teljes önszántamból fél éva alatt már leadtam 10-et.Tapasztaltam közben ezt-azt, ráadásul nem fórumokon szedtem össze az okosságokat, hanem szameberektől.
A Harcos étrend jó :D
Ha összekapom magam, alkalmaznom kellene a paleoval együtt.
Lehet..de azért képzeld hozzá,mennyi rajta a retus,és hogy mennyire fiatal,és még feszes a bőre..És valószínű nekik nem a hasuk nagy ,hanem a mellük-combjuk -fenekük.És MÉG semmi sem lóg,mert fiatalok.
Majd ha szexi 40es kövér nőket mutatnak pucéran,nagy mennyiségben,akkor lehet örülni.
Senkinek nem fáj,nem tudom miét erősködsz,már írtam szépen,h ez nem a "boldog,mert kövér nők" fóruma.Ez a síkertelen fogyòzok fòruma és ha nemvagy az,akkor max. adhatsz tanácsot,h hogy sikerülhet.Ennyi.
Szerintem szexis. De most ezen kár vitatkozni, hogy kinek mi a szép, meg kinek mi a szexis. Ez ugyanaz, hogy vitatkozik itt boldog boldogtalannal azon,hogy kinek milyen diéta vált be, miközben mindenkinek más a favoritja. Szerintem ez a nő igenis szexis. Nem értem miért fáj ez nektek.
Tudom,jó is,h mindenki leírja a véleményét,hátha okulunk.Én a combomon levő makacs zsírról,okairól,eltüntetéséről csak a Harcosok étrendjében találtam válaszokat.De tény,h mindenki más,más ami használ.
OK. Nem akarok én itt meggyőzni senkit :D
Tényleg van.Én néha veszek chipset agyerekeknek,mert azért inkább ritkán egyenek,mint azért,mert nem kapnak,dugiban agyba-főbe.De abból is talâltam olyat,amiben nincs ízfokozó,mesterséges anyagok.Lányom meg is jegyezte,mikor ette,h ez nem annyira erős ízben,mint a barátnőjétől kapott.Közöltem miét.De abban én sem hiszek,h mindig,mindenki kitalálja,h most ez vagy az az étel nem jò.Mindig,mindenki ellentmondó dolgokat állít.
Hát nekem ez nem szexis... Nem írok rá csúnya szavakat, de 15 kg felesleggel, rengős hájjal...
Szóval önkritika Hölgyek...
És most komolyan, ez a nő szexis? Tetszik nekem is ez a reklám, elég ütős és találó, buzdítja az embereket arra, hogy fogadjuk el egymást, vagy akár magunkat, de attól még ez nem szexis....Én is néztem ki hasonlóan, kicsit talán kisebb voltam, de csúnya has, comb, fenék, és tudom, hogy ruhában igen sok mindent lehet takarni, lehet előnyösen öltözni, de amikor le kell evtkőzni akkor ez minden, csak nem szexis. :(
Szia!én 35 vagyok, egy gyermekkel.szülés elött rendszeresen aerobikoztam, hetente majd minden nap.nem is volt gond a súlyommal, szülni is 62 kilóval mentem, és hamar vissza is fogytam.164 centivel 54 kiló voltam.Még talán kevés is.A szülés után egy évvel lelki okok miatt kezdtem hízni, 1 év alatt 20 kiló szaladt rám.Ennek már jó 5 éve.Azóta ezt szépen tartottam, ellustultam, és hát mi tagadás a kaját sem vetettem meg.
Én csak leírtam amit tapasztaltam, ez nem biztos, hogy mindenkinek beválik.De az bitzos, hogy jól képzett dietetikusok is elmondják, hogy nincs rossz étel, csak rossz táplálkozás.Azt is mondták nekem szakemberek, hogy a fogyás 60% étkezés, 30%mozgás és 10% genetika függvénye.
Sok apró turpisság van szerintem, amit sokan nem is sejtenek, sejtünk, ha van lehetőséged szakemberhez fordulni, tedd meg.Dietetikus, orvos, edző stb.Lehet, hogy egy apró dolog van csak amire talán em golndolsz és amiatt nem sikerül a fogyás.
Még mindig azért vagyunk fenn,mert mi elégedetlenek vunk,vagy nem?Aki elégedett kövéren is,az itt nem írkál,hiszen nem aggasztja.
Nem ez volt a kérdés :D ezt senki sem tagadja...na jó sokan nem :D
További ajánlott fórumok: