Nem akarlak elkeseríteni,de csak csatlakozni tudok. Ha te komolyan akarnál tőle valamit, de neki van barátnője...és ráadásul meg is mondta, hogy ő nem akar semmit tőled...Lépj tovább.
Szerintem az összes válasz egyértelmű! Ha nem akarsz csalódni azonnal dobjad az ügyet! Ezt tapasztalatból mondom:) Remélem találsz Valakit akinek Csak Te leszel! Ne kezdj olyan pasival akinak még van barátnője!
Megkérdezted tőle, hogy bejössz-e neki??? Ha azt mondta, hogy nem, akkor én nem pedáloznék a helyedben, mert magadat égeted le. Szerintem mivel Te vagy oda érte, az átlagos dolgokat is úgy tekinted, mintha akarna Tőled vmit. Vszínűleg másokat is becéz, és rájuk néz, de ez nála természetes lehet.
Játszik az érzéseiddel, szórakozik veled. Miért? Szeretné valakin még éreztetni magát, a férfiúságát, hogy még tud hódítani ennyi évesen is és hogy vonzó a nők szemében. Keres olyan pasit aki facér és tenyerén hordana téged.
Van egy pasi aki bejön nekem.Úgy vettem észre én is neki,de azt mondja nem.Közben ha más pasikkal beszélgetek féltékenyen figyel,csendesen mosolyog ha a szemembe néz.kedves aranyos.Édesen becézget kiscsillagomnak szólít vagy kisasszonykának.Nem értem most akkor mi van?Van barátnője .Segítsetek!