Most értem el odáig, hogy.... (beszélgetés)
akkor nem is kell tovább részleteznem.
nagyon nem jó érzés.
ráadásként most megint nem akar elválni.
azt mondja, csak azért mondta nekem ezt, hogy megijesszen és akkor talán jobban ragaszkodom hozzá.
én viszont inkább akkor elválok, mint ilyen bizonytalanságban éljek...
ok
jó éjszakát.
lassan én is lekapcsolom a gépet.
holnap lehet, hogy csak este leszek, mert szülinapozunk.
ha holnap nem, akkor hétfő délelőtt leszek....
addig is jó hétvégét neked.
és köszönöm, hogy ennyit foglalkozol velem.
szia
Álmos vagyok, ne haragudj, lefekszem.....
Jövök, ahogy tudok...
Jó éjt!:)
értem. viszont ez a lakás a férjemé és az anyjáé....
azt mondta a férjem, hogy milyen jó neki, itt marad, az, hogy velünk mi lesz, az már nem érdekli...
de szerinted hogy lehet számítani egy ilyen emberre, aki egyik pillanatban ezt mondja, a másikban mást?
voltam, de azért ennyire nem....
pár hete kijelentette a férjem, hogy nem érdekli tovább, mi van velem és mit csinálok....előtte meg szépen elmondta, hogy tavasszal el akar válni....
most meg azt mondja, hogy eszébe sincs elválni....
tudod, engem már nem fog ide-oda rángatni..
ezért is elegem van belőle..
Szuper!!! Ez az!!! De próbálj ismerkedni, barátokra szert tenni és akkor többet tudsz kimozdulni...
Ó,ha közelebb élnél....én ráncbaszednélek :D
ma fogtam magam és a nagy fiam, elmentünk a Tescoba......mert már nem bírtam itthon maradni....el is költöttünk pár ft-ot, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy kimentem egy kicsit....különben holnap tartjuk a fiam születésnapját...
azon kívül is el szoktam magam foglalni, nem szoktam unatkozni és csak keseregni....pl. zongorázom, ami nagyon is megnyugtat és szeretek is odaülni....
hát tudod, ha úgy történt volna, nem is tudom, mit csinálnék.
de aki most meghalt egy nagyon kedves ismerősöm volt....14 éve ismertem, és egy házban is laktunk.azért is viselem annyira a szívemen.
A küldött kv mellett mindjárt elmesélem :)
Szóval: tudom, hogy vannak olyan periódusok, amikor úgy érzed semmi nem jön össze, csak rossz dolgok történnek veled...de hidd el, ha erre koncentrálsz, még több jön és előbb - utóbb "bekattansz". Én nem állítom,hgoy egy haláleset mellett könnyű pozitívnak lenni, de keresd a rosszban a jót is...pl. most azt, hogy nem a te családodban következett be ez a sajnálatos esemény...
köszönöm nektek.....
hát úgy látszik, a jó Isten azt akarja, hogy minden napra jusson nekem valami rossz ebben az életben.......csak tudnám,miért csinálja?????
További ajánlott fórumok:
- Nem értem őt... most akkor mit akar?!
- Ki tudja, hogy itt mi a gond? Nem értem, most velem van baj?
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Ezt most csak én nem értem? Hogyan működik ez a férfiaknál?
- Baj ha már most este előkészítettem a sült húst? Úgy értem, hogy fűszer, minden ami kell.
- Hogyan kell gázpalackot cserélni? Odáig eljutottam, hogy letekertem a csavart. Azt a zöld alátétet nem tudom kiszedni, nem jön ki