Ezt most csak én nem értem? Hogyan működik ez a férfiaknál? (beszélgetős fórum)
Ez nem az a fórum. :D
Itt két randi utáni szerelemvallás után szublimálódott a hapi.
Persze, hogy egy újabb anonim. :))
Egy férfi sem viselkedik így főleg a párja jelenlétében nem.
Ugyanakkor, ha nincs ott a párja az összes megnézi a csinos nőket. Mondjuk az függ a férfi intelligenciájától, hogy csak úgy finoman, hogy senki ne vegye észre, vagy még utána is fütyül.
Egy Férfi, aki igazán akar és SZERET, na az nem így viselkedik.
Ez a hímnemű csak szédítette az agyad. Bocs! :)
Úgy látom, szegény fórumnyitót sikerült jól elüldözni a "kedves" és "építő jellegű" hozzászólásokkal.... :-(
Sajnos egyet kell hogy értsek a többiekkel, úgy tűnik, nagyon csúnyán átrázott a srác. Próbáld magad túltenni rajta, hála Istennek vannak azért normális pasik is. Legközelebb biztosan óvatosabb leszel :-)
Pár napja megálltam a kikötőben, a tengerészek nem változtak az utolsó 200-évben.
Ez max. pontos észrevétel volt!
Ugyanazt a meglátást elő lehet adni jóindulatúan, a másik ember megbántása vagy lekezelése nélkül is, meg hát... úgy is, hogy elérjük, hogy a másik csak még rosszabbul érzi magát, mert az orra alá dörgölték.
Szerintem egyértelmű, hogy csak szórakozott Veled. Sajnos vannak ilyen felületes, őszintétlen egyének, akik unaloműzésből flörtölgetnek.
Szerelmet vallani az első - és utolsó - randevún nagyon-nagyon átlátszó dolog; egy tényleg szerelmes hapsi képes akár hónapokig is tipródni, mire színt vall.
Lehet, hogy azért állt odébb, mert azt gondolta, hogy könnyen megszerezhet, és miután ebben csalódott, már nem is érdeklődött.
Az ilyet nem kell sajnálni. A leghelyesebb, ha megpróbálod túltenni magadat az eseten. Akadnak ilyen link elemek.
Ha addig nem ismerted, akkor gyors az a szerelemvallás . Akkor szinte 100% hogy a testi örömei kielégítése érfekében lett hirtelen ilyen szerelmes ! Tuti hogy van ezer más szerelme is .
Felejtsd El szerintem
Én most azon gondolkozom hogy az emberekben miért van ennyi rosszindulat? Mi van ha először él át ilyet de nincs senki akihez fordulhatna? Miért kell ilyen bunkónak lennie egyeseknek?
Szimplán annyit hogy: sajnos át lettél verve. Nem lehetett volna írni? Nem, itt majdnem mindenki azt élvezi hogy valamilyen formában direkt bántón írja le a véleményét. Biztos nem szar neki eléggé 1-2 patkány még direkt bele is rúg. Nektek ennyire unalmas az életetek, vagy szimplán az a perverziójuk, erre gerjedtek hogy bántsatok másokat? Hát csak gratulálni tudok, ezért tartunk ott ahol.
Tisztelet a nagyon ritka kivételnek.
Neked pedig kedves fórum nyitó, fel a fejjel! Nem minden pasi ilyen tetű. Remélem majd a továbbiakban nem ilyenekhez lesz szerencséd
Természetesen.
De ez már viccnek is ócska.:D
Ha csak ez az egy hozzászólásod volt, akkor áldjon meg az Isten.
Én pedig elmentem zuhanyozni.
Csőőőőőőőőőő.
Az csak vicc, de előfordult már.
Nem velem mással.
Nem mindenkinek, van, akinek pokoli nehéz.
Mások meg szinte sportot űznek belőle, olyan lezserül vallanak szerelmet, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Elveszítettem a telefon számom.
Megkaphatom a tiéteket?
Most képzeld el, nem csak ő röhög rajtad, amiért bedőltél a szerelmi vallomásának, hanem még további 3-4 haver, akikkel naponta megbeszélte meló után, hogyan fogadtad az ő udvarlását.
Még a telószámomat sem adtam volna oda neki egy napos ismeretség után.
Kislány, téged erősen palira vettek! És vagy nagyon gyorsan levonod belőle a tanulságot, és abbahagyod az álmodozást a "mesebeli királyfi hófehér paripán" eljöveteléről, vagy még az eddigieknél is nagyobb hülyét csinálsz magadból.
Na látod azt már elhiszem.
Ismerkedni a világ egyik legegyszerűbb dolga.
További ajánlott fórumok:
- Másnak sem működik most a citromail?
- Milyen üzlet működik még most is válságtól függetlenül, ki hogy élte túl?
- Véletlenül ráment egy kis víz a laptopra és most nem működik a touchpad. Ötletek?
- Miért nem működik most a feltöltés Drive-ra?
- OTP internetes utalás működik most valakinek?
- Valaki tervez most utazást/nyaralást a Távol-Keletre? Hogy működik ez?