Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Baj ha már most este előkészítettem a sült húst? Úgy értem, hogy fűszer, minden ami kell. fórum

Baj ha már most este előkészítettem a sült húst? Úgy értem, hogy fűszer, minden ami kell. (tudásbázis)


1 2
2011. dec. 24. 21:43

Semmi gond nem volt a husikkal :-)

Isteniek lettek! :-D

Boldog Karácsonyt!

2011. dec. 24. 01:07

ezt pácolásnak hívják...de tedd hüütööbe...vagy az ablakba...csak takard le;)


boldog nyulat mindenkinet!

2011. dec. 24. 00:46
Nem baj , sőt))) ügyes vagy)) jó pihit !! BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!))
35. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Cb82b220ce)
2011. dec. 24. 00:40

Ha nagy az adag, mi is szívesen besegítünk:o)


Boldog Karácsonyt!

:o)

2011. dec. 24. 00:15

Megyek aludni!

Köszi a válaszokat!

Alig állok már a lábamon, azért kemény 9 óra volt ez :-D

33. cb82b220ce (válaszként erre: 29. - Anikko)
2011. dec. 24. 00:08

Hát... :-)

Igen.


Lesz töltött káposzta, húsleves, rántott combik, sült csirkecomb és sült husi lapockából, krumplipüré meg talán krumplisali, utóbbit még nem tudom :-D Gyümitorta, Mirinda szelet és tiramisu :-D


Csak vasárnap jön hozzánk egy fő ebédre :-D

Egy pár napig nem kell főzni na :-) amúgy is hétfőn elutazok 4 napra, páromnak lesz mit ennie :-D

32. cb82b220ce (válaszként erre: 28. - Anikko)
2011. dec. 24. 00:06

Én éppen emiatt ma már szabin voltam :-D

Minden elintéztem.


Holnap már csak be a sütőbe és rá a gázra a káposztát és csak meg kell tölteni a gyümitortát!


De ne aggódj, holnap még takarítanom kell :-)

Helyet csinálni a fának, íróasztal átrakása meg ilyen szépségek de ennyire jól még sosem álltam :-)


Lesz egy viszonylag nyugodt Szent estém amit nem csak főzéssel töltök el :-D Jupiiiiiiiiii

2011. dec. 24. 00:06
A víz azért nem jó, mert abban könnyebben bomlik le a hús. Én leönteném róla!
30. cb82b220ce (válaszként erre: 27. - Eb62d25e47)
2011. dec. 24. 00:05
Az egyik tepsibe mostmár lapokca csücsül, a másikba pedig csirkecombok :-D
29. anikko (válaszként erre: 23. - Cb82b220ce)
2011. dec. 24. 00:02

2 főre csináltál ennyit?! {:O

Megyünk!

28. anikko (válaszként erre: 8. - Cb82b220ce)
2011. dec. 24. 00:00

ah de jó neked, rám holnap tudod mi vár?! vásárlás, kápi főzés,bejgli sütés :S

Elcsúszott egy kicsit a készülődés :(

27. eb62d25e47 (válaszként erre: 26. - Cb82b220ce)
2011. dec. 23. 23:56
Amúgy milyen húsról van szó?:))
26. cb82b220ce (válaszként erre: 25. - Eb62d25e47)
2011. dec. 23. 23:51
Akkor jó, megnyugodtam :-)
2011. dec. 23. 23:48

Szerintem ne aggódj ezen.

Vannak boros pácok is,márpedig az is "víznemű" is,szóval szerintem nagy hibát nem vétettél!:))

24. Csülkösbab (válaszként erre: 20. - Cb82b220ce)
2011. dec. 23. 23:47
Az nem árt! A hús nagyon sok vizet veszít sütéskor. Van amelyik igényli, hogy tegyél alá egy kis vizet. De ha félsz attól, hogy "vizenyős" lesz, (kizártnak tartom), akkor alacsonyabb hőfokon süsd, mert azon úgyis tovább kell és akkor szárazabb lesz a végeredmény.
2011. dec. 23. 23:47

Most már ez van csajok :-D


Kicsit túl sok kaját csináltam kettőnkre de sebaj, majd elfogy :-)


Még azon agyalok csinálok holnap egy kis krumplisalit is :-D de még sosem csináltam, oké, nem lehet bonyolult, csak egy jó recept kéne.


Magamnak csinálnék franciasalit mert imádom de párom nem eszi :-S ezért csak magamnak nem csinálom meg :-(

2011. dec. 23. 23:44

A hús sülés közben kiengedi a nedvességtartalmát.

Amúgy tényleg félperces művelet, de milyen jó érzés, hogy holnap már csak a sütőbe kell dugni...

21. cb82b220ce (válaszként erre: 19. - Zizisicc)
2011. dec. 23. 23:43
Értem én :-)
20. cb82b220ce (válaszként erre: 17. - Csülkösbab)
2011. dec. 23. 23:43
Igen, erre én is gondoltam de úgy tudom ha bepácolnak valamit nem használnak vizet, de mondom 1 tepsi husihoz kb 1 dl :-)
19. Zizisicc (válaszként erre: 6. - Cb82b220ce)
2011. dec. 23. 23:43
Mármint a sütés előtt igen, csak éjszakára nem öntöttem volna alá .... :o))
2011. dec. 23. 23:42
Én a levest már megcsináltam és a rántott csirkecombikat, a töltött káposzta az erkélyen pihizik :-) holnap már csak a főzés vár rá :-)
2011. dec. 23. 23:42
Valójában bepácoltad. Semmi gond nem lesz ebből. hadd szóljon!
2011. dec. 23. 23:42
Remélem nem szívja tele magát vízzel :-D :-D
15. Zizisicc (válaszként erre: 7. - H.Ancsi)
2011. dec. 23. 23:42
Azt váltotta a leves ..... :o)))))
14. cb82b220ce (válaszként erre: 13. - 31c1daa9fa)
2011. dec. 23. 23:42
Már mindegy :-D
13. 31c1daa9fa (válaszként erre: 12. - Cb82b220ce)
2011. dec. 23. 23:41
Ez kb félperces művelet lett volna, holnap is. :)
12. cb82b220ce (válaszként erre: 10. - 31c1daa9fa)
2011. dec. 23. 23:39
Holnapra már nem marad így csak az, hogy beteszem a sütőbe :-)
11. cb82b220ce (válaszként erre: 9. - K-né Zsóka)
2011. dec. 23. 23:39

MIndig alá szoktam csak mindig be is szoktam egyből utána tenni sütőbe.

De gyakorlatilag ha belenyúlok is csak az olajat érzem, csak az olajat hígítottam fel vele.

Egyébként mindig fini, mindig így csinálom csak nem várok bele egy éjszakát.

10. 31c1daa9fa (válaszként erre: 6. - Cb82b220ce)
2011. dec. 23. 23:39
Csalni akartál az idővel? :))
2011. dec. 23. 23:37
Ha van benne fűszer , akkor szerintem nem gond a víz. Ha megszívja magát, majd sütés közben elpárolog. Én sem öntöttem volna alája vizet, de az is lehet, hogy valami egész jó sül ki belőle:D
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook