A buta,naív nőkkel igen. Még esetleg egy tapasztalatlan tinilánnyal. Baj van a toronyba ha egy harminc- negyven éves nő nem veszi észre a jeleket hogy a pasi tróger .
Na ezt én sem..Van egy haverunk hét évig volt egy nővel Szakítottak délelőtt( illetve a csaj elhagyta mert kicsit balfasz szegényem) és a délutáni szülinapu bulin már azt kérdezte nem e tud neki valaki csajt. A párom agyvérzést kapott, mondja neki basszus most szakítottál! Erre a haver:" nem fogok egyedül megrohadni" húú basszus .és tényleg vannak ilyenek elbotlik egy darab kakiba az is jó neki. Nem baj ha ronda,hogy hülye,hogy hisztis,hogy eltiltja a családtól a barátoktól...hogy tróger ha pasiról is beszélünk...
Pár hete történt egy iszogatás alkalmával, hogy egy nem bejövős fiatal pasas határozottan odalépett és kinyilvánította tetszését. Gondoltam nem leszek paraszt "Nagyon kedves, de ne haragudj férjem van".
Viszont nagyon könnyen ki lehet szűrni a hamis embereket... Két különböző embertípusú létezik, az egyik a szavak, a másik a tettek embere. Az első csak beszél, a második cselekszik!
A szeretethiány miatt! Sőt! …manapság a szeretet hiánya népbetegséggé nőtte ki magát. Aki gyermekkorában nem tapasztalta meg a feltétel nélküli őszinte szeretetet, felnőttként úgy hiányzik majd neki, mint egy falat kenyér.
A nők többsége pár kedves “hazug” szóért, figyelemért az “életét is odaadná”. …A dörzsölt férfiak pedig ezt kihasználva, azt csinálnak a nőkkel amit csak akarnak!!
Mi az a liflánder? Egyébként teljes mértékben igazad van. Ha vége van egy kapcsolatnak, nem árt ha egy darabig egyedül van az ember, hogy feldolgozza, mi vezetett a kapcsolat végéhez
"Nem értem, egyeseknek miért kell pár mindenáron. Miért nem lehet kicsit egyedül maradni? Kicsit kitisztulni, helyre jönni. Miért kell összeállni gyorsan egy liflánderrel, aztán sírni-ríni, mert nem lehet szabadulni tőle?"