Baj ha már most este előkészítettem a sült húst? Úgy értem, hogy fűszer, minden ami kell. (tudásbázis kérdés)
Semmi gond nem volt a husikkal :-)
Isteniek lettek! :-D
Boldog Karácsonyt!
ezt pácolásnak hívják...de tedd hüütööbe...vagy az ablakba...csak takard le;)
boldog nyulat mindenkinet!
Ha nagy az adag, mi is szívesen besegítünk:o)
Boldog Karácsonyt!
:o)
Megyek aludni!
Köszi a válaszokat!
Alig állok már a lábamon, azért kemény 9 óra volt ez :-D
Hát... :-)
Igen.
Lesz töltött káposzta, húsleves, rántott combik, sült csirkecomb és sült husi lapockából, krumplipüré meg talán krumplisali, utóbbit még nem tudom :-D Gyümitorta, Mirinda szelet és tiramisu :-D
Csak vasárnap jön hozzánk egy fő ebédre :-D
Egy pár napig nem kell főzni na :-) amúgy is hétfőn elutazok 4 napra, páromnak lesz mit ennie :-D
Én éppen emiatt ma már szabin voltam :-D
Minden elintéztem.
Holnap már csak be a sütőbe és rá a gázra a káposztát és csak meg kell tölteni a gyümitortát!
De ne aggódj, holnap még takarítanom kell :-)
Helyet csinálni a fának, íróasztal átrakása meg ilyen szépségek de ennyire jól még sosem álltam :-)
Lesz egy viszonylag nyugodt Szent estém amit nem csak főzéssel töltök el :-D Jupiiiiiiiiii
2 főre csináltál ennyit?! {:O
Megyünk!
ah de jó neked, rám holnap tudod mi vár?! vásárlás, kápi főzés,bejgli sütés :S
Elcsúszott egy kicsit a készülődés :(
Szerintem ne aggódj ezen.
Vannak boros pácok is,márpedig az is "víznemű" is,szóval szerintem nagy hibát nem vétettél!:))
Most már ez van csajok :-D
Kicsit túl sok kaját csináltam kettőnkre de sebaj, majd elfogy :-)
Még azon agyalok csinálok holnap egy kis krumplisalit is :-D de még sosem csináltam, oké, nem lehet bonyolult, csak egy jó recept kéne.
Magamnak csinálnék franciasalit mert imádom de párom nem eszi :-S ezért csak magamnak nem csinálom meg :-(
A hús sülés közben kiengedi a nedvességtartalmát.
Amúgy tényleg félperces művelet, de milyen jó érzés, hogy holnap már csak a sütőbe kell dugni...
MIndig alá szoktam csak mindig be is szoktam egyből utána tenni sütőbe.
De gyakorlatilag ha belenyúlok is csak az olajat érzem, csak az olajat hígítottam fel vele.
Egyébként mindig fini, mindig így csinálom csak nem várok bele egy éjszakát.
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Nem értem mit indul meg minden nyaralásszezon elején a...
- Nem értem, miért jó széttrollkodni minden fórumot.
- Mit tennétek?Megismertem valakit a neten, 2 hétig minden nap órákat beszéltünk telefonon, minden szép volt, majd találkoztunk és nem tetszik
- Nem értem, egyeseknek miért kell pár mindenáron. Miért nem...
- Ha kértem a táppénzt, akkor mindenféleképpen fel is kell használni azt?