Nem értem a menyemet. Elégszer, elég változatban tudattuk... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A felháborodást az váltotta ki,hogy kèpes vagy eldobni a saját gyerekedet is az önzősèged miatt.
Erről a magas lóról nagyon nagyot fogtok esni a pici lánykáddal!
Megèrdemlitek!
Alap esetben én is azt mondom, amit te: életében bármit tesz valaki a vagyonával, senki nem szólhat bele.
Azért írtam, hogy itt nem egészen ez a helyzet, van 25%, ami apai öröksége a másik gyermeknek, és anyuka meg a tesó ezt szeretné elfelejteni, de nem lehet, ahogy semmissé tenni sem lehet.
Nem olvastam végig az egész fórumot.
Arra reagáltam, hogy a saját tulajdonával bármit csinálhat.
Nem tudom/tudjuk, hogy az apa részével mi lett.
A saját tulajdonával életében mindenki azt csinál, amit akar.
Eladhatja, elajándékozhatja, elihatja az árát.
Én is annak tartom. Gonosz, rosszindulatú cselekedet. Még a gyilkost is védi az anyja.
A kitagadott gyereke és az ő gyereke is károsodik és nem csak anyagilag hanem szeretetben, törődésben, érzelmekben, élményekben. Remélem a menynek élnek a szülei és szerető nagyszüleik az unokáknak. Mert igen a nagyszülők szerves részei a családnak. A nagyszülőknek szükségük van az unokákra és az unokáknak a nagyszülőkre. Ez igy van. Lehet itt bármit hablatyolni mindenki sérül.
Jó. Mondjuk azt, ezek után én elhiszem, hogy nem vagy troll.
Akkor most elmondom, ha ilyen hangnemben írtál volna kezdetektől, akkor a fórumozók többsége nem fogadta volna ellenérzéssel a történetedet.
De nem ilyen szelíden írtál, hanem úgy, hogy jó érzésű emberekből ellenszenvet váltottál ki. Belőlem is.
Nem azt írtad, hogy nem kedveled a menyedet, hanem gyűlölködő volt minden szavad. Nemcsak a menyeddel szemben, a fiaddal szemben is. Milyen anya az, aki kitagadja a gyerekét pusztán azért, mert nem tetszik neki a gyereke választottja? Azt írtad, hogy a menyed telezabálja magát, és kövér. Bezzeg te sem és a lányod sem hízott el.
Azt írod, oka van rá, hogy a lányoddal együtt utáljátok
azt a szegény nőt. Igen. Tudjuk. Kövér. Nagyszerű, hogy ez elég az utálkozáshoz, és ahhoz, hogy emiatt kitagadd a fiadat.
Nem szaporítom tovább a szót. Láthatod a reagálásokból, hogy milyen véleményünk van rólad, és a kedvenc lányodról. Mert ezek után leszűrhető, hogy ő sem különb nálad.
Egyébként te magad is írod: bizony kár volt ezt a vallomást kiírnod.
Egy dolgot még hozzáteszek: függetlenül attól, hogy mi a véleményem erről, amit írtál - értelmesnek tűnsz. Ezért hittem azt, hogy csupán trollkodsz.
Szépen, összefüggően, értelmesen írsz, csak a tartalma borzongat.
Ha és amennyiben nem vagy troll:
1. Senki sem mondta, hogy imádni kell a menyedet, ahogy mások is vannak ezzel így, de 25 éve köpködöd, ez beteges.
2. Az nem törleszkedés, ha valakit az illem alapvető dolgokra vesz rá (pl. felköszönt egy sms-ben).
3. Az a te és a kedves lányod szegénységi bizonyítványa, ahogy viselkedtek, csak ti lesztek tőle kevesebbek.
4. Megtagadni a saját gyereked azért, mert nem tetszik a választása, szintén a te szegénységi bizonyítványod.
5. Ne mondd, hogy a lányodé a ház! Nem igaz, az apai rész akkor is a fiadé, ha a fejetekre álltok.
6. Azt mondod, okod van rá, hogy ennyire utálod, ezt ismeretlenül is mondhatom: hazugság! Annyi minden sz.rt szórtál már rá, ha valódi okod lett volna, akkor azzal kezded, de nem sikerült. Tehát igazi okod nincs.
A saját véleményem az, hogy az olyan emberek, mint te, baromi nagyot tudnak pofára esni idővel. A te órád is ketyed, ne felejtsd el.
Alapból nem értek egyet veled!!!
A gyerekem az első mindenek felett. Pláne kitagadni az örökségből igazán bűn.
További ajánlott fórumok:
- Ma hallottam Alphaville Forever Young című számot magyar változatban, valaki nem tudja ki adja elő?
- Hol lehet kapni Chevignon 57 parfümöt, férfi változatban?
- Darálós keksz létezik sós változatban is?
- Balázs Géza Hon-és népismeret 5-6. osztály "A" változatban van egy kérdés, amire nem tudjuk a választ. Segítene valaki?
- Vajon kocka alakú Liga margarint lehet még kapni valahol, vagy már csak téglalapos változatban kapható?
- Honnan lehetne megszerezni a rút kiskacsa című mesét filmes (mesés, animációs változatban)?