Nem érem el az ingatlanost! (beszélgetős fórum)
A szerződéssel egyidőben törölhető, nem kell megvárni.
Ha tudná a helyrajzi számot, akkor nem keresni a telefonszám tulajdonosát. Akiről egyébként nem tudjuk, hogy ingatlanos-e.
Én egyébként beírnám a telefonszámot a google-be, ha irodához tartozik, az kiderül.
Mi most kértünk póthagyatéki eljárást egy 1987-ben elhunyt rokon ingatlanára, aki még élőként szerepel.
Elég kupi van a földhivatalban...
Mesélte egy ismerősünk, hogy a vásárolni kívánt lakás tulajdonlapján még ott volt a tulaj (halott)felmenőjének haszonélvezeti joga. Először ezt töröltetni kellett a tulajnak, mielőtt aláírták az adásvételi szerződést.
Rögtön látnád, hány tulajdonos van, van-e adósság az ingatlanon,stb. Lehet, hogy valami nem tetszene, és már nem is érdekelne az ingatlanos.
Szerintem engedd el a házat.
Lehet, hogy valamiért már nem is eladó, csak még ott van a hirdetések között.
Szeerintem nézd meg, melyik ingatlanügynökségen van az ügynök, náluk lehetne reklamálni.
Úgy tudom, mindegyik ingatlanügynökség felelősséget kell hogy vállajon az ügynökeiért, sőt több fokozatot is kapnak (arany, bronz, stb.) a munkájuk hatékonysága után.
Persze ez csak egy tipp, ilyennel még nem volt dolgom, de remélem segítettem.
További ajánlott fórumok:
- Tud nekem valaki ajánlani jó ingatlanost?
- Hogyan tudám kiírattatni a volt férjemet az ingatlanomból?
- Ingatlaniroda, ingatlanos probléma
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Hogyan lehetek haszonélvező a gyermekem nevén lévő ingatlanon!?
- A férjemen, ingatlanon és néhány műtárgyon kívül még sosem...