Nem drága ennyiért? (beszélgetős fórum)
Mi ezért nem lövettük ki neki,majd ha ő kéri.Akkor biztosan kap fülbevalót.
drága
ha már kilyukasztod és netán begyulad
szemkenőccsel kend attól hamar helyre jön
mi sokat szenvedtünk .....emiatt
mire a fülészeten a doki a szemkenőccsel gyógyitotta meg
én a mai fejemmel , csak akkor lukasztanám ki a gyerek fülét, ha ő kéri
Ja, és ez virágos, ez volt 4000, de egyszerűbbek voltak 2500-3500-ig is.
Szerintem nagyon sok. Nálunk van egy védőnő, aki csinálta. Házhoz jött, minden került 4000-be. Nem szúrja neki, már 7 hónapja megvan.
De! Ez drága így szerintem. Nem fogja szúrni, mert a végén van egy kupakszerű dugasz, ami csak a végén van épp ezért, másrészt meg azért mert tolódik rá teljesen a fülcimpára, mert a friss lyuk érzékeny. Én igaz nem vagyok olyan kislány :) de nemrég csináltak két lyukat a fülembe + -ba. Szintén orvosi fém és 4000Ft volt.
Mi orvosi fém fülbevalóval együtt fizettünk 3500ft-ot, a védőnőnk lőtte ki.
én a 2 gyerekre fizettem 3000-t a kórházban.. Vittem a fülbevalót és megcsinálta a főnővér aznap mikor jöttünk haza. Szóval én olcsóbban megúsztam...
Most megdöbbentem... 8 évvel ezelőtt arany fülbevalóval, fülbelövéssel, orvosi fém fülbivel együtt fizettem 10.000-et. Ékszerésznél.
De egyébként itt nálunk (agglomerációban lakom falun), ha jól emlékszem, 4000-ért csinálták egy ismerősnek.
Mi 5000 ft-ot fizettünk és szintén kaptunk orvosi fémet,aminek a végén van egy gömb,hogy megakadályozza,hogy megszúrja magát a baba.
Amikor begyógyult neki áttettük a kereket.
Nem lehet hogy a kiszállás miatt kerül ennyibe?
azt hittem nem ment el,mert vacakol a böngészőm.bocsika
Én 2 éve fülbevalóval együtt 2500ft-ot fizettem.
Kérdezd a védőnődet. Minden kerületben akad közöttük ugyanis olyan, aki csinál ilyet. Nálunk is a XXII. kerületben 2 védőnő is foglalkozik ezzel. Ők csak jobban értenek egy pici babához (bár ehhez nem kell nagy szakértelem, tény...). A 10 ezer Ft pimaszul sok! Nehogy kifizess annyit! :)
10ezerért? :O
Nálunk a kozmetikusok 2500 Ft-ért csinálják, ebben az árban benne van a fülbevaló is.
Én 1 évesen lövettem ki a fülét a lányomnak,ez 2 éve volt,2500ért.
Mi 4000Ft-ot fizettünk érte 2 hónapja,fülbevalóval együtt. Valamennyire szúrja a vége a kobakját,de ez a babát nem zavarja,legalábbis a kislányomat nem zavarta csak én láttam,hogy piros a füle mögött.
Vidéki vagyok, sajnos ebben nem tudok segíteni! De szerintem Pesten sok kozmetikus foglalkozhat vele! És az is lehet, hogy van itt olyan, aki segíteni tud!
Mi legutób 4500 ft-t fizettünk.
Akkor jól gondoltam, hogy ez kicsit nagyon sok. :-D Valami ötlet esetleg, hogy hol lehetne? Budapesten belül? Lehetőleg belváros
Nekünk olcsóbb volt egy kicsivel.
Nagyon sok! Nekem egy kozmetikus ismerősöm csinálta az üzletében, pontosan nem emlékszem, de fülbevalóstól fizettem 4 ezret. Nem volt vele problémánk, 4,5 hós volt a lányom.
Fülbevalót akarok a kislányomnak, van egy hölgy, aki 10 ezerért házhoz jön, kilövi és ad bele orvosi fém fülbevalót. Én kicsit sokallom. És nem szúrja majd a fülbevaló vége a fejét? Mert nem lőnek mást ugye, csak egyenes szárút. Kicsit szkeptikus vagyok még, de szeretnék neki mindenképpen fülbevalót.
További ajánlott fórumok: