Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem akarom elfogadni, hogy így 50 körül ennyire nyomorultul... fórum

Nem akarom elfogadni, hogy így 50 körül ennyire nyomorultul... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
40. 55Judit (válaszként erre: 39. - Globus)
okt. 23. 15:10

Fiatal koromban volt, belevittek a munkatársak meg a vőlegényem is. Annyiból jó volt eleinte hogy ha én is szívtam, nem éreztem őt büdösnek. De tudom, nagyon nem kellett volna. Aztán mikor megtudtam hogy gyereket várok, azonnal letettem. Később mikor visszamentem dolgozni, megint a környezet hatása alá kerültem. Akkoriban könnyebben befolyásolható voltam, nem akartam hogy kinézzenek a többiek. Persze hülyeség, azóta tudom, mindegy ez van.

Valamiért a fiatalabb korosztály jobban ad mások véleményére. Én ezen már rég túl vagyok, és mennyivel derűsebb így az élet!

39. globus (válaszként erre: 25. - 55Judit)
okt. 23. 14:52
Ki nem nézem belőled, hogy dohányozzál 🧐
38. 55Judit (válaszként erre: 37. - Plavalaguna)
okt. 23. 14:18
Bizony így van. Még 70 évesen is lehet javítani az állapotunkon, ezt tapasztaltból mondom.
okt. 23. 12:19

50 körül... van aki ilyenkor kezd kocogni.. van aaki túrázni, van aki a jógának kezd neki, vagy a termi edzésnek..

hihetetlen sok dolgot rendbe lehet hozni ennyi idősen még. persze nem baj, ha van aki segít. nem baj szerintem ha pl gyógytornászhoz elmegy az ember, és megtanul mozdulatokat, mit tud tenni.

sokaknál látom, hogy csak az is segit, hogy vesznek egy közepes termetű kutyát, és onnantol napi két séta, és teljesen átalakul a testük, és elmulnak fájdalmak, hogy ujra akitivak.

50 körül még fiatal az ember

36. Hansika (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 08:18

Egy jo massage azert nekem mindig sokat segit...-))

utäna ugy alszom mint a bunda...

35. 55Judit (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 10:40

Nekem ilyen van: [link]

A kapaszkodót nem fontos rászerelni, Néhány évig nekem se volt rajta. Youtube videón láttam ezt a fajtát fittness edzésen is, és használják gyógytornászok is. Mikor én vettem még huszon ezer volt, de megéri nagyon a mai áráért is.

Érdemesebb boldogan ezen múlatni az időt, mint rossz közérzettel, fájdalmakkal betegekkel zsúfolt váróteremben ücsörögni és hallgatni mások rémtörténeteit a betegségeikről.🙂

34. 55Judit (válaszként erre: 28. - Zena01)
okt. 22. 10:33
Dehogy leszel! Eszedbe se jusson! E helyett inkább azon elmélkedj, hogyan tudnál javítani a helyzeten. Én is ezen agyalok állandóan, mert mindig lehet jobbítani valamit. Még az én koromban is. Nem még a tiedben!
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Zena01)
okt. 22. 09:04
Sajnálom. Tudod valamivel csillapítani a fájdalmakat?
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - 55Judit)
okt. 22. 09:03
Ezt megteszem én is, igenis képesek vagyunk rá.
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Hansika)
okt. 22. 09:01
Ez igazán elkeserítő :(
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Regin_a)
okt. 22. 09:00
Te még rosszabb állapotban vagy, sajnálom. Rettenetes mindennap fájdalommal élni. Teszek érte mostmár én, hogy ne gyorsuljon a leépülési folyamat.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - 55Judit)
okt. 22. 08:56
Nem hallottam még szobatrambulinról, jó hatással lehet. További jó egészséget kívánok! Nem keveset teszel érte,hogy jobban érezd magad, nagyon jó a pozitív hozzáállásod is.
28. zena01
okt. 22. 02:49
50 fölött nekem is mindenem fáj. Ritkán van olyan nap, hogy minden rendben. Mire nyugdíjba megyek már teljesen roncs leszek.
27. 55Judit (válaszként erre: 26. - Regin_a)
okt. 21. 20:00

Elhiszem. Bioztos nem volt könnyű.

Nálam is szerepet játszott az ára. Eleve rá se kellett volna gyújtani, de belevittek a munkatársak. Hülye voltam. Tudtam hogy nem engednek majd leszokni, ezért azt találtam ki hogy nagyon kapar a torkom, beteg vegyok, nem tudok rágyújtani se még a szagát se bírom. Így nem bánták hogy közelükbe se megyek a cigizős helyre. Egy hét után meg azt mondtam hogy már nem is kívánom. Pedig dehogynem! De folyamatosan mondtam hogy nem vagyok akaratgyenge. Ha ennyi napot kibírtam, a mait is kibírom.

Pokoli! Senkinek nem ajánlom hogy rászokjon!

26. Regin_a (válaszként erre: 25. - 55Judit)
okt. 21. 19:47

Esetemben pénzügyi kényszer általi bepöccenés volt az ok.

Kellett vennem egy használt autót rövid időn belűl. Persze nem csak a bagó spórolt pénzből, de rendesen besegitett hónapok alatt

25. 55Judit (válaszként erre: 24. - Regin_a)
okt. 21. 19:43
Hú, az hatalmas győzelem volt! Fiatal koromban én is megküzdöttem vele. Akkoriban mondogattam magamnak, hogy én nem vagyok akaratgyenge! Mekkora szégyen már ha az ember nem tud uralkodni magán! Igenis meg tudom csinálni! Képes vagyok rá!
24. Regin_a (válaszként erre: 22. - 55Judit)
okt. 21. 19:24

A lustaság szinte mindig erősebb nálam :(

Egyszer győztem, amikor a bagót letettem

23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Regin_a)
okt. 21. 18:34

Nem értek hozzá.

Nekem néhány évente egyszer mérik a vérnyomásomat, jó szokott lenni. Jó az EKG is, megnézettem a nyaki ütőeremet UH-n, az is tiszta. Így kb. a többi is hasonló azt mondta az orvos.

22. 55Judit (válaszként erre: 19. - Regin_a)
okt. 21. 17:30

Direkt volt! 👍👏😀

A "képes vagyok rá" nálam varázsszó erejével hat. Mondjad te is gyakran! Mindig ha valami nehéz, vagy lusta vagy kicsit.

21. Regin_a (válaszként erre: 18. - 55Judit)
okt. 21. 17:28

Hm. Most néztem vissza a v.nyomás adatait . 68-78 pulzus mellett volt 180 systole is, most 145

Hogy lehet csak a pulzust emelni v.nyomás növekedés nélkül?

20. Hansika (válaszként erre: 17. - 55Judit)
okt. 21. 17:26

Ez nagyon kedves Töled.

Idenre mär nem terveztem hozzätok utat mert ott mär hideg van.

Maradok ilyenkor inkäbb a Türököknel..-))

19. Regin_a (válaszként erre: 14. - 55Judit)
okt. 21. 17:22

ma is mikor alig bírtam ásni. Igenis képes vagyok rá! Mi az hogy nem!"

Hiszed v. nem, de inspiráltál. 420m-t gyalogoltam a "szokásos" 200m helyett. Csak a rendszeresség hiányzik :(

V.nyomás nem volt alacsony + kis ritmuszavar, de a közvetlen második mérésre normál értékre állt vissza

18. 55Judit (válaszként erre: 15. - Regin_a)
okt. 21. 17:10
Én is járok csaknem naponta gyalogolni. A trambulinon való gyaloglást azért szeretem jobban mert ízületkímélő, és nem állítanak meg ismerősök beszélgetni. A megállás azért nem jó nekem, mert lelassul a pulzusom, miközben azt 1 órán át emelkedetten akarom tartani.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Hansika)
okt. 21. 17:07
Jövő nyáron ha meglátogatnál engem, kimasszíroznám a merevséget a nyakadból. A Balatonnak is van olyan jó illata mint a Dunának.🙂
16. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 21. 16:52

Neha en is nyomorultul erzem magam de en hetven körül.

Nekem derek felett, a nyakamnäl van merevedesem reggelente, pedig derek alatt kellene, hogy legyen, de ott meg semmi...-))

15. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 21. 16:47

Tudod, ez alattomosan csak rosszabb lesz úgy hogy észre sem veszed, csak mozdulni lépni sem tudsz esetleg

12 éve láb érszűkület

OK kevesebbet tudok gyalogolni egyfolytában mint 5km, mit számit

Aztán romlottam. Vettem egy gyaloglópadot de trehány voltam, csak időnként lépegettem rajta

2-3 éve ér műtét, ma bottal tudok csak bicegni, bot nélkül nehéz az autótól a boltig eljutnom

A mozgás ahogy Judit is irja

Jobb karom "izomletapadás", a villanykapcsolóig sem tudtam emelni

Gyógytorna, masszirozás párszor, aztán csak mozgatás akárhogy fájt

Valami van most is, de 90% javulás

Kezd el, ha könnyezel is a fájdalomtól elöször

Én most elmegyek a gyaloglópadomhoz és lenyomok 200m-t ami már a spic nálam :(

14. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 21. 16:10

Amikor nagyon nehéz valamit elvégezni, mondd ki határozottan, hogy képes vagyok rá! Ezzel jön az erő, és a motiváció is, hogy tegyél azért hogy könnyebb legyen. Hidd el, így van! Csak mondjad! Én is mondtam már ma is mikor alig bírtam ásni. Igenis képes vagyok rá! Mi az hogy nem!

Mindjárt végzek, csak most szusszanok egyet, aztán gerinchengerezés. Ha bekapcsolom a tévét később, a trambulinról nézem. Gyalogolok és futok pár percet.

13. 55Judit (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 21. 15:25

Szerintem legtöbben hiába tudjuk mint kellene tennünk, hanyagoljuk. Én is szoktam, pedig tudom hogy aztán jön a szívás.😀 De ha rendszeresen nyújtok és hengerezek, még fiatalabbnak is érzem magam. Szerintem ehhez a trambulinon való himbálózás, járás, futás is hozzájárul. A legjobban üríti ki a méreganyagokat szervekből, ízületekből, szünteti a gyulladásokat azáltal, hogy serkenti a nyirokáramlást.

Kicsit olvassál a trambulin egészségre gyakorolt hatásáról, lehet még te is beruházol egyre. Többet ér mint amennyibe kerül. Van összecsukható szobatrambulin is már, az enyémnek kapaszkodója is van. Nem fogom, de jó hogy ott van, hátha megbillenek és elkapom.

Azért 70 vagyok már na!😀

12. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 21. 15:16
Ha a reggeli felkelés a derekad miatt nehézkes, arra tudok egy hatékony gyakorlatot eszköz nélkül, amit még az ágyban elvégezhetsz.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Miss Angel)
okt. 21. 14:59
Kipróbálom, remélem segíteni fog.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook