Nem akarom elfogadni, hogy így 50 körül ennyire nyomorultul... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fiatal koromban volt, belevittek a munkatársak meg a vőlegényem is. Annyiból jó volt eleinte hogy ha én is szívtam, nem éreztem őt büdösnek. De tudom, nagyon nem kellett volna. Aztán mikor megtudtam hogy gyereket várok, azonnal letettem. Később mikor visszamentem dolgozni, megint a környezet hatása alá kerültem. Akkoriban könnyebben befolyásolható voltam, nem akartam hogy kinézzenek a többiek. Persze hülyeség, azóta tudom, mindegy ez van.
Valamiért a fiatalabb korosztály jobban ad mások véleményére. Én ezen már rég túl vagyok, és mennyivel derűsebb így az élet!
50 körül... van aki ilyenkor kezd kocogni.. van aaki túrázni, van aki a jógának kezd neki, vagy a termi edzésnek..
hihetetlen sok dolgot rendbe lehet hozni ennyi idősen még. persze nem baj, ha van aki segít. nem baj szerintem ha pl gyógytornászhoz elmegy az ember, és megtanul mozdulatokat, mit tud tenni.
sokaknál látom, hogy csak az is segit, hogy vesznek egy közepes termetű kutyát, és onnantol napi két séta, és teljesen átalakul a testük, és elmulnak fájdalmak, hogy ujra akitivak.
50 körül még fiatal az ember
Egy jo massage azert nekem mindig sokat segit...-))
utäna ugy alszom mint a bunda...
Nekem ilyen van: [link]
A kapaszkodót nem fontos rászerelni, Néhány évig nekem se volt rajta. Youtube videón láttam ezt a fajtát fittness edzésen is, és használják gyógytornászok is. Mikor én vettem még huszon ezer volt, de megéri nagyon a mai áráért is.
Érdemesebb boldogan ezen múlatni az időt, mint rossz közérzettel, fájdalmakkal betegekkel zsúfolt váróteremben ücsörögni és hallgatni mások rémtörténeteit a betegségeikről.🙂
Elhiszem. Bioztos nem volt könnyű.
Nálam is szerepet játszott az ára. Eleve rá se kellett volna gyújtani, de belevittek a munkatársak. Hülye voltam. Tudtam hogy nem engednek majd leszokni, ezért azt találtam ki hogy nagyon kapar a torkom, beteg vegyok, nem tudok rágyújtani se még a szagát se bírom. Így nem bánták hogy közelükbe se megyek a cigizős helyre. Egy hét után meg azt mondtam hogy már nem is kívánom. Pedig dehogynem! De folyamatosan mondtam hogy nem vagyok akaratgyenge. Ha ennyi napot kibírtam, a mait is kibírom.
Pokoli! Senkinek nem ajánlom hogy rászokjon!
Esetemben pénzügyi kényszer általi bepöccenés volt az ok.
Kellett vennem egy használt autót rövid időn belűl. Persze nem csak a bagó spórolt pénzből, de rendesen besegitett hónapok alatt
A lustaság szinte mindig erősebb nálam :(
Egyszer győztem, amikor a bagót letettem
Nem értek hozzá.
Nekem néhány évente egyszer mérik a vérnyomásomat, jó szokott lenni. Jó az EKG is, megnézettem a nyaki ütőeremet UH-n, az is tiszta. Így kb. a többi is hasonló azt mondta az orvos.
Direkt volt! 👍👏😀
A "képes vagyok rá" nálam varázsszó erejével hat. Mondjad te is gyakran! Mindig ha valami nehéz, vagy lusta vagy kicsit.
Hm. Most néztem vissza a v.nyomás adatait . 68-78 pulzus mellett volt 180 systole is, most 145
Hogy lehet csak a pulzust emelni v.nyomás növekedés nélkül?
Ez nagyon kedves Töled.
Idenre mär nem terveztem hozzätok utat mert ott mär hideg van.
Maradok ilyenkor inkäbb a Türököknel..-))
ma is mikor alig bírtam ásni. Igenis képes vagyok rá! Mi az hogy nem!"
Hiszed v. nem, de inspiráltál. 420m-t gyalogoltam a "szokásos" 200m helyett. Csak a rendszeresség hiányzik :(
V.nyomás nem volt alacsony + kis ritmuszavar, de a közvetlen második mérésre normál értékre állt vissza
Neha en is nyomorultul erzem magam de en hetven körül.
Nekem derek felett, a nyakamnäl van merevedesem reggelente, pedig derek alatt kellene, hogy legyen, de ott meg semmi...-))
Tudod, ez alattomosan csak rosszabb lesz úgy hogy észre sem veszed, csak mozdulni lépni sem tudsz esetleg
12 éve láb érszűkület
OK kevesebbet tudok gyalogolni egyfolytában mint 5km, mit számit
Aztán romlottam. Vettem egy gyaloglópadot de trehány voltam, csak időnként lépegettem rajta
2-3 éve ér műtét, ma bottal tudok csak bicegni, bot nélkül nehéz az autótól a boltig eljutnom
A mozgás ahogy Judit is irja
Jobb karom "izomletapadás", a villanykapcsolóig sem tudtam emelni
Gyógytorna, masszirozás párszor, aztán csak mozgatás akárhogy fájt
Valami van most is, de 90% javulás
Kezd el, ha könnyezel is a fájdalomtól elöször
Én most elmegyek a gyaloglópadomhoz és lenyomok 200m-t ami már a spic nálam :(
Amikor nagyon nehéz valamit elvégezni, mondd ki határozottan, hogy képes vagyok rá! Ezzel jön az erő, és a motiváció is, hogy tegyél azért hogy könnyebb legyen. Hidd el, így van! Csak mondjad! Én is mondtam már ma is mikor alig bírtam ásni. Igenis képes vagyok rá! Mi az hogy nem!
Mindjárt végzek, csak most szusszanok egyet, aztán gerinchengerezés. Ha bekapcsolom a tévét később, a trambulinról nézem. Gyalogolok és futok pár percet.
Szerintem legtöbben hiába tudjuk mint kellene tennünk, hanyagoljuk. Én is szoktam, pedig tudom hogy aztán jön a szívás.😀 De ha rendszeresen nyújtok és hengerezek, még fiatalabbnak is érzem magam. Szerintem ehhez a trambulinon való himbálózás, járás, futás is hozzájárul. A legjobban üríti ki a méreganyagokat szervekből, ízületekből, szünteti a gyulladásokat azáltal, hogy serkenti a nyirokáramlást.
Kicsit olvassál a trambulin egészségre gyakorolt hatásáról, lehet még te is beruházol egyre. Többet ér mint amennyibe kerül. Van összecsukható szobatrambulin is már, az enyémnek kapaszkodója is van. Nem fogom, de jó hogy ott van, hátha megbillenek és elkapom.
Azért 70 vagyok már na!😀
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Miért nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok már gyerek?
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?