Nem akarok öregen meghalni. 😒☹️😓 (beszélgetés)
Nekem így is jó.
(Az, hogy máshogy látom, legyen az én dolgom.)
ahogy esik,úgy puffan,már a fenét sem érdekli-
Nekem nincs semmi gondom azzal se, ahogy most fogalmazol.
Á, a realizmus az valami más!
fiam,ne öregedj meg.bakker haljak meg fiatalon?
gondoltam,hogy nem az írói vénámra,bár nagyon jól fogalmaztam iskolás koromban,sokszor felolvasták,amit írtam.de már fűzfapoétának is rossz lennék.
A munka bódottá tesz, mint tudjuk. :) Ja, nem. Az a macska. Sok makka. :) Nekem egy sincs. De nem is akar jönni. :(
Hát én már a legfontosabb dolgaimat letudtam. Szórakozásból dolgozom, bolond lennék most kiszállni. Addig élvezem, amíg lehet.
Hát ha egyszer én úgy állok hogy se pénzem nem lesz, se egészségem, se öntudatom, se egy olcsó whisky a polcon, akkor asszem inkább a zuhanást választom. Magasról még úgy se nagyon estem. :)
A naturalizmusodra értettem.
Nincsjóválasz,,
Amugy igazad lehet amit gondolsz,,
, de lehet nem, ,,,
ensetudomesztmithozasors....
nem éppen,mikor gimibe jártunk,mindenki azt olvasta,még a pad alatt is.aztán ,mikor láttam a tévében a hölgyek örömét,gondoltam elolvasom.de annyira unalmasnak találtam, hogy nem tudtam.a film egy kicsit érdekesebb volt,bár nemigen volt köszönőviszonyban a könyvvel.
Egy Zola veszett el Benned, Erzsike!
:-(
én még nem láttam halottat.a nagyanyámat,az apámat elvitték,mire odaértem,az anyámat a covid miatt nem lehetett látogatni.a lányom azt mondta,fogná a kezem,míg haldoklom.mellém ugyan nem kell senki úgy emlékezzenek rám.a vejemet is kiküldték,ömlött az anyja szájából a vér.én halljak meg egyedül.
Persze, itt fáj, ott fáj.
Azért ne akarjunk már elmenni azelőtt hogy éltünk volna.
Fiatalon jobb? :(
Szerintem az öregséggel nincs baj, amíg testileg és szellemileg ép az ember. Ha már pelenkás, demens, ágyban fekvő, az már tényleg nem élet.
Szó se róla, egyszerűbb megsértődni mint tenni magunkért. Legalábbis részemről nagyon munkás hogy így 69 évesen is fitt legyek.
"amikor lerohasztottuk a testünket, nagy mártírkodva közöljük, nincs mit tenni, ez genetika, már apám is ilyen volt."
Nagyon-nagyon-nagyon értékes cikket hoztam, nem hosszú, akit picit is érdekel a saját élete, feltétlen olvassa el:
[link]
Mindenkinek addig kéne élnie ameddig akar. Hagy döntsünk már a saját életünkről mi.
Mindenkinek van valami nyavalyája. Itt fáj-ott fáj, ez hiányzik, az hiányzik. Mennyivel jobb fiatalon meghalni, aztán mindenki csak arra emlékszik a halottal kapcsolatban hogy mennyire szép volt. Meg kedves. Nem egy összeasszott búvalb*szott anyóka. Bocs, ha ezzel megbántok valakit. Ti jókedvűek, pozitívak vagytok ahogy látom. Rátok ez nem vonatkozik. ;)
Én meg betegen. Tart ameddig tart, de legyek végig egészséges.😀
én hülye,hallgattam a húgomra,mert ő az okosak okosa.miért ne tudnád megemelni. megemeltem,akkor hallottam a roppanást.mert szerinte mindenki lusta,vagy kényelmes.
Igen én is ismerek ilyen embereket, látom jól vannak.
Én most nem is arról beszéltem.
Azt én nem tudom. De ha legközelebb megy, majd mondom neki kérdezze meg. Szerintem a te orvosod is tudhatja a nevét. A miénk se okosabb mint a többi. Gyerekorvosként kezdte. :)
Idősen már nem nagyon kéne emelgetni. Pláne hűtőket. :)
Tudom, írtad korábban. Ezért mondom, mennyire fontos a rögzítés, legyen stabil.
Én biztosan visszamentem volna kijavíttatni, hiszen van akár protézis, ami nem fáj. Évtizedeket nem szenvednék feleslegesen, ha nem muszáj.
ha lehetne...
Annak a nevét tudjuk már meg,
kaptam én is a gerincemre injekciót.annyi volt,mint halottnak a csók.szerintem megroppant,mikor megemeltem a hűtőt.
Van rá valami oltás. Reuma ellen. Háziorvos adja be. Anyám is szokott kapni, csak sűrűn nem lehet felvenni.
További ajánlott fórumok: