Nem akar megismerni a párom családja, mit tegyek? (beszélgetés)
Jó reggelt!
No, majd ha esedékes lesz, akkor benézek...
Most nyugi van..asszem..
Így van.
Alakul, aztán ha nem leszel anyósod szivecsücske akkor az se baj. A lényeg hogy a pároddal jól meglegyetek
szia!
nem kaptam fel a vizet, csak elkeserített, mert eddig még nem volt problémám egyik exem családjával sem..
ennyi
majd alakul
Szerintem is :)
49. riki0331 2009-04-17 07:38
hát ez az. . ezt én kérdeztem tőle
azt mondta, hogy azért mert már úgy érezte, hogy kifut az időből, és nem lesz már másik kapcsolata, ami annál jobb. .
nem csábítottam el. .
és nem szerették egymást az exszel az anyósék. Egy alksában lakrtak, folyamatos volt a veszekedés. .
(válasz **Rita** 46. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
riki csak, hogy megnyugtassalak apu unokahuga járt egy sráccal, eljegyzés is volt, aztán valahogyan elváltak útjaik.
Nemsokkal ezután megismerkedett a mostani férjével. A lány anyukája mindent megtett, hogy szétválassza őket, de nem sikerült. Látványosan útálta az új barátot, de idővel megbékélt.
Nemrég találkoztunk és mesélte, hogy milyen rendes férje van a lányának. Azóta megszületett a második gyerekük is és nagyon boldog mindenki.
Te se add fel. Biztos évek kellenek majd, hogy megismerjétek egymást a párod családjával.
Csak annyit tudnék javasolni, hogy próbáld kicsit az ő szemükkel is látni a dolgokat és ne kapd fel a vizet!
Ha nem is szerették annyira a fiúk párját mégis az unokájuk anyukája.
Sok sikert és kitartást neked!
Lehet, hogy az a gyerek csak becsúszott, nem tervezték.
Vannak olyan nők, akik direkt ezt használják ki, hogy a párjukat magukhoz láncolják....de így sem sikerül mindig.
úgy vagyok vele, hogy nem hagyom, hogy kikészítsenek.. ha nem hívnak, csinálok programot.. azt ha látják, hogy nem érnek el vele semmit, akkor csak abba hagyják.
miért kellene nekem arról tudnom, miért van egy kislánya? van és kész...ez kész tény, ezt kell elfogadnom.. vele vagyok, hozzá tartozik..az, hogy ő miért született meg, az nem az én dolgom..
szerintem
"neki kell tudnia"
dehisz egy pár vagytok,együtt éltek, Neked is kell/kellene tudni
oké, igazából semmi közöm hozzá
De
ha már nem szeretek valakit akkor nem "csinálok Neki gyereket"
Az exe valószínű nem tudta hogy csak azért akar a párod babát mert fél hogy kifut az időből( mellesleg ez olyan női duma)
hát ez az..ezt én kérdeztem tőle
azt mondta, hogy azért mert már úgy érezte, hogy kifut az időből, és nem lesz már másik kapcsolata, ami annál jobb..
nem csábítottam el..
és nem szerették egymást az exszel az anyósék. Egy alksában lakrtak, folyamatos volt a veszekedés..
ebből a háromból az első pontod amiben lehet igazság
most már túljutottam rajta(talán)..
próbálok nem foglalkozni velük
-Anyós azt szeretné ha az unokája családba nőne fel
-Anyós biztos szerette a párod exét.
-Lehet hogy úgy gondolja elcsábítottad a fiát a családjától
Az legyen életed legnagyobb problémája, hogy a párod családja nem akar megismerni
Jó reggelt!
Majd alakul valahogy per pillanat ezen az állásponton vagyok...
Ennél csak jobb jöhet..
További ajánlott fórumok:
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- Hogyan tudnék távol maradni a párom családja által szervezett kötelező összejövetelektől?
- Kell szeretnem a parom csaladjat?
- Mit tegyek, hogy ne a barátok legyenek az elsők hanem a családja?
- Mit tegyek, ha nem kedvel a párom családja?
- Mit tegyek, ha a párom családja nem kedvel?