Nektek milyen meséket néz a 3-4 éves lányotok? (tudásbázis)
Dóra a felfedező, Go Diego go, Thomas, Eperke, Elmo, "Kájlán", ezt nem tudom hogy kell leírni pontosan...és egyáltalán ez-e a címe ténylegesen??? az elejéről mindig lemaradtam eddig :S, Icipici óriás, Bogyó és Babóca, Mickey egér játszótere, Micimackó mindenféle mennyiségben, Sid a kis tudós, Szirénázó szupercsapat, Bob a mester, Zümi kalandjai, Oso, Jack és Sohaország kalózai...
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kisvakond, Hamupipőke, Jégkorszak, Sid, a kis tudós, Elmo világa, Játszunk a szezám utcában.
Most tombol nálunk a Verdák láz. Verdák I-II., Matuka meséi.
Ami még nagyon jó és csajos Eperke és barátai, vannak olyan 15-20 perces részek, de vannak kb. 1 órás történetek is.
Thoma nálunk is nagy kedven, T-rex expreszz, Ruppert maci, Micimackó, ebből rengeteg féle van. Mickey egér játszótere, ez egy nagyon jó kis sorozat, sokat lehet belőle tanulni.
Most ennyi jut szembe.
Dóra a felfedező,Go Diego Go!
Thomas(de ez csak ritkán),Kisvakond,Hupikék törpikék.
Szuper!köszönöm.
Ezek a nagy klasszikusok nekünk is mind megvannak. :)
Az Elmó még a sláger,a madagaszkár 2...
Szia!
A keresőbe írd be,hogy Barbie hercegnő mesék.
Kiad egy oldalt,ahol le is lehet tölteni a meséket. De ha nem töltöd le,akkor arra is nagyon jó,hogy megnézd a címeket.
Vizipók, Vuk, Hetedik Testvér, Erdő Kapitánya, Kisvakond...
A külföldieket nagyon megválogatjuk. A Thomas és barátai szerintem jók, rövidek, és mindegyiknek van erkölcsi mondanivalója, amit utána meg lehet beszélni, sőt élethelyzetekben lehet rá hivatkozni.
Ami kicsit durvább, de néha megnézhetik: Macskafogó, Bud Spencer filmek, Hupikék Törpikék velünk..
Még jók az Egyszervolt az élet.. az ember, meg ezek a sorozatok még a mi időnkből. Nem volt könnyű megszerezni őket, de egy könyvesboltban sikerült..
Egyébként meg nincs a TV-nk bekötve, egy régi katódcsöves készüléken nézzük ezeket.
Megszeretnék íratni jópár mesét a lányomnak karácsonyig.
A már itthol lévő kb 60-at betéve tudom ujjítani szeretnék.
Segítenétek?
Most kezdtük nézni a Mini...on a Babrbit abból van 2 a sellős, és a divatos.
Mi a többi rész címe?
Nagyon köszönöm a segítségeteket. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti megengednétek a lányotoknak?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Engednétek 16, 5 éves lányotokat eurolines buszjárattal külföldre utazni?
- Te mit tennél ha a párod állandóan lelkileg bántalmazná a 15-éves lányotokat?
- Adnátok a Bora nevet a lányotoknak? Mi a véleményetek róla?
- Ti mit vettetek az 1 éves lányotok szülinapjára?