Nektek mi a véleményetek erről a viselkedésről? (tudásbázis kérdés)
Ezt egyszerűen lehet orvosolni pl meg se kellett volna mondani mikor mész orvoshoz csak utána felhivod h mi volt,ha érdekli.
Én könnyen elértem a függetlenséget mivel megoldom a dolgaim egyedül.
Hugomnak nem sikerült ő az anyu mindig mindenbe beleszól kategória de ez csak azért van mert sokszor támaszkodik rá anyu meg úgy érzi ezáltal hogy még nagyon is szüksége van rá és próbálja vezetgetni,segíteni pedig kettőnk közül hugom már anyuka.
nekem eszembe se jutott, mikor terhesen a parommal mentem a dokihoz, hogy anyukamat is elhivjam
nem baj ez, csak latszik, hogy meg picit te is gyerekkent viszonyulsz anyukadhoz, ezert ne csodalkozz, ha o is ugy kezel. nem lesz ebbol gond, ha jo a kapcsolatotok es nem gyartasz ebbol sertodest, balhet. hozza fog szokni, hogy felnott a lanya
szerintem annyira ne akadjal ki ezen, hiszen mar sajat csaladod lesz, ideje felnoni. ha egy 23 eves lany meg eleteben nem volt nogyogyasznal, eloszor akkor megy el, amikor mar terhes, es az anyjaval, nem a parjaval, raadasul azert sir, hogy miota terhes, az anyja nem keresi, az nem eppen egy felnott viselkedes. anyukad csak kislanykent kezel, biztos az is szamit, hogy o nagyon koran szult, es meg nem latja, hogy te 'nagylany' lennel
ha nem kezdesz el vele direkt gonoszkodni, akkor szerintem idovel rendezodni fog minden magatol. sok szulonek nehez megelni, hogy felno a gyereke :D
Azt hiszem, az utszelinek mondjak, hogy kopjon le.
Lehet, te igy beszelsz anyaddal... csak nehogy visszakapd egyszer a gyerekedtol.
Azért ne ilyen modorban mondja el. Mégiscsak az anyja.
A stílus maga az ember...
Mondd meg neki kopjon le, ne üsse az orrát olyanba, ami már el van döntve. Főleg, ne okoskodjon úgy, hogy ő 14-15 évesen terhes volt és szült, te meg már 23 évesen vagy csak terhes.
A legjobb idő a terhességre a 20-as évek. Ekkor van a nő szervezet a maximumán, ilyenkor a legegészségesebb az ember, ilyenkor működik a legjobban minden és most regenerálódik a szervezet a legszuperebbül, nem 10-en évesen amikor a serdülő kor még bőven dübörög és nem is 40-év körül amikor már a biológiai óra is ketyeg.
Tökéletes időben vállaltatok gyereket, ebbe aztán senki nem köthet bele, akkor se ha albérletbe laknátok, majd megveszitek azt az ingatlant amit fel kell újítani, én nekem is olyan házam van, ami felújítandó, hitelt nem vettem fel rá, hanem minden évben valamire rá költök, lassacskán csinosítgatom és kész.
Én meg annak idején 23 évesen egyedül vállaltam és egyedül csináltam mindent. Nekem is belepofáztak a nagyszülők, de elhajtottam őket a sunyiba, mert egyszerűen zavaró volt az okoskodásuk ami már átment minden határon, ezekről itt nem is beszélek, mert kiröhögnétek milyen szüleim vannak, rettenetesek.
Szóval merjetek a sarkatokra állni, ha nem keres az se baj, nagyszülők nélkül is lehet babát kihordani, sőt én is nagyszülői segítség nélkül nevelem már lassan 4 éve a gyerekem, igaz kicsit nehezebb néha a logisztika másokhoz képest ahol sok a szabad kéz, de érdekes mód forog tovább a Föld, és nem a nagyszülők körül sürög-forog a Naprendszer. Majd előbb utóbb belátja a nagymama is, de legyeket kemények, ne hagyd, hogy anyád túl lépje hatáskörét, és vegyen felnőtt nő kategóriába, mert különben akkor kizárod az unoka életéből. Nálam ez működött, ritkán de ha jön anyám látogatóba, kénytelen emberi módon beszélni és nem sértegetni, meg nem minősíthetni 2 percenként. Ne engedd, amikor gyerekként kezel, törd le a lendületét olyankor, hogy vegye észre, te már nem kölyök vagy, hanem 23 évesen felnőtt nő vagy és anya vagy már te is.
A sajat rossz tapasztalatat ne vetitse ki rad.
Igaz, az anyasag nem mindig maga a rozsaszin szirup, de ha benne csak a negativum maradt meg, akkor nem a te keszulekedben van a hiba.
Amennyiben nem vagytok meg hazasok, talan ez is kozre jatszik.
Lehet, hogy egyszerűen nem akar még nagymama lenni :)
De -hogy így alakult- viszont az ő hibája :)
Ülj le vele, és kérdezd meg tőle, miért gondolja azt, hogy nem kell a babát megtartani?
Egész biztos van valami oka-indoka, amiért ezt tanácsolja neked. Az sohasem baj, ha meghallgatod! Az is biztos, hogy a végső döntés a tied, és a döntésed következményeit is neked kell viselned!
Nyirokcsomó és terhesség. :))) Egyre több az azonos fórum azzal a bizonyos hoxa taggal.
A kérdésre válaszolva: sajnálom, hogy anyukád ilyen. Nem nagyon tudsz semmit tenni.
Sok boldogsagot, erot a kuzdelemhez.
Anyukat pedig tisztes tavolsagban tartani.
További ajánlott fórumok:
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- Nektek mi a véleményetek erről?
- Mi a véleményetek erről a ruháról tetszik nektek vagy nem? Nekem igen tetszik
- Mit tegyek?Nektek erről mi a véleményetek?
- Nektek mi a véleményetek erről? Nem előnytelen?