Nektek már karácsonyi hangulatotok van? (beszélgetős fórum)
Nincs, pláne most akartam a kerti fenyőfákra csillámos diszeket tenni, lenne mit ünnepelni - de a család leszavazott. ( macskánk van, nem karácsonyfánk )
szokásos hétvégi kaja, plusz néhány beigli, de csak azért mert a fiamnak megtetszett a spáros beigli, már néhány alkalommal vettem.
de azért jó lesz, nekem sem hiányzik a k. fa, vannak üveg k. fáink, majd beüzemelem.
Nekünk nincs családunk,nem vagyunk vallásosak, ketten vagyunk, + a macska.
Igen,,ma kis meglepi is ért úgyhogy ,,,határozottan😊
Remélem mindenkinek megjön az ihlet, vagy legalább csak simán nyugiban elleni élvezni a szabadnapokat.
Mázlista.
Nincs sok karácsonyi hangulatom, legfeljebb, ha karácsonyi zenéket hallgatok. Ez is csak egy megoldandó feladat.
Szerintem nincs az a szülő (mármint egy normális családban), ahol a pokolba kívánja, hogy a gyereke nála legyen karácsonykor.
Én sosem erőltettem a gyerekemet, hogy jöjjön, sőt fel is ajánlottam neki, hogy nyugodtan menjen a barátnőjével annak szüleihez, ha gondolja, de mondta hogy szó sem lehet róla.
A gyereked mindig a gyereked marad, ugyanazokkal az "előjogokkal", legyen bármekkora, legalábbis nálunk. Én ugyanúgy a kicsi lánya maradok anyámnak, pedig se fiatal és kicsi sem vagyok, és a 190 cm-es fiam is gyerek marad örökre, még ha lassan létrára is kell állnom, hogy adjak neki egy puszit :DDDDDD
Nem erőltetek semmit, de biztos fura lenne a család nélkül a szenteste, akkor is, ha rengeteg munkát tesz a nyakamba, és még morgok is közben. Ha már itt vannak az úgy lesz az igazi....
Èvek óta nincs karácsonyi hangulatom.
De ez nem akadályozza a kèszülődèst ès az ünnepet.
Èn 25.-èn is dolgozni fogok,de ez sem befolyásolja a kedvem.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Ki mikor díszíti a karácsonyfát? Ki segít nektek?
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Idei karácsonyi hangulatom egyenlő volt a nullával kb.
- Nincsen karácsonyi hangulatom.
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?