Idei karácsonyi hangulatom egyenlő volt a nullával kb. (beszélgetés)
Nálunk az egész család problémás, meg akik "belerondítottak" egy-egy eventbe igazából meg sem voltak hívva, vagy nem így, nem arra a napra, nem ilyen felállásban.
Na mindegy, az idei kari minden napjára emlékezni fog minden résztvevő, meg az is aki ott se volt.
Hát persze, de az is csak akkor ha hagyja, hogy valaki elrontsa;)
Sosem karácsonyozok olyanokkal, akikről tudom, hogy problémások;)
Vagy amit a család csinál belőle 😂 náluk volt 1-2 váratlan fordulat, örök emlék marad az tuti.
Mondjuk én röhögtem az egészen.
Pontosan!
Mindenki karácsonya és egyéb ünnepe olyan, amilyet teremt magának;)
Èletem legjobb ès legszebb karácsonya volt.
Pedig az az igazi karácsonyi hangulatom egy grammnyi sem volt.
Ötből öten betegek lettünk, 3 felnőtt nagyon lázas a gyerekek jobban viselték. Ez a karácsony nem az ünneplésről szólt.
Mellesleg a karácsonyt már rég nem szeretem, meguntam, fáraszt stb...
Igazi karácsonyi hangulatom nekem sem volt, de várakozás bennem igen, mert hazajöttek a fiamék. Emiatt éreztem boldognak magam. :) Aztán anyósomék bejelentették, hogy nálunk karácsonyoznak - persze, úgy, hogy menjünk értük, aztán meg vigyük őket haza -, úgyhogy a boldog várakozás pillanatok alatt átadta helyét a feszült tehetetlenségnek. :/
Végül azért csak sikerült meghitté, boldoggá tenni az ünnepet - igaz, csak az anyósék nélkül töltött időszakban. :D
Milyen klassz fórum. Csupa pozitív, előre mutató gondolat...
Nem ám a múlton siránkozunk, aminek már annyi, elmúlt, vége!
Holnap vége, nyugi.
Szilveszteri hangulatod lesz? Pezsgő, álarc, paróka, konfetti, virsli, malacsült, dinsztelt káposzta meg van?
Nekem az utóbbi kettő nincs, a többi igen.
BUÉK!
Ez is egy olyan nap mint a többi.
Hiányoznak a régi karácsonyok,de ez mind már csak emlék marad.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Milyen hangulatod van most?
- Milyen színnel jellemeznéd most a hangulatodat?
- Nektek már karácsonyi hangulatotok van?
- Mennyire tudunk ráhangolódni a szeretet ünnepére, a Karácsonyra? Vagy a mindennapi gondok, problémák beárnyékolják az ünnepi hangulatot?
- Nincsen karácsonyi hangulatom.