Nektek látszik az Implanonotok? (beszélgetés)
a lényeg:
Ha az implantátum helye nem határozható meg tapintással, akkor megtalálására a kezelőorvos ultrahang- vagy mágneses rezonancia vizsgálatot végeztethet. Az implantátum pontos helyzetétől függően az eltávolítás kissé nehezebb lehet, és kisebb műtétet tehet szükségessé.
Tehát időnként igazán jól el is tűnhet :)
baccus, megint tanultam valamit. asztaaa... nem is tudtam, hogy ilyen van.
egyébként, kedves Lollika, ha nem vagy elégedett a dologgal, akkor szerintem mindenképp menj vissza az orvoshoz, biztos okosabbakat tud mondani, mint mi itt.
Látod, le vagyunk maradva :( bocsi, akire ez nem vonatkozik :)
Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el a betegtájékoztatót. Ha nincs meg, itt megtalálod.
Benne van, hogy kártyát kapsz az orvostól, hogy hova ültette be és mikor. Ebből arra következtetek, hogy nem mindig lehet megtalálni, ill. kívülről látni, ahogy a képeken van.
haho irjon valaki konyorgom!:-(
Szerintetek,hogyha megkerem az orvos a masikat,akkor az beulteti, a rendes helyre ahogy a kepeken mutatjak, mert ez rossz helyen van azokhoz kepest,legyszi irjon vkii
majd utána olvasok, ahol most élek az átmeneti..itt nem szeretnék orvosi ellátást igénybe venni...:)
Fáj, fájt?
Arról én nem tehetek, ha véresen komolyan és magadra veszed...
Én a hozzászólásommal csak annak adtam hangot, hogy sajnálatos, hogy még ennyire nem ismert ez a módszer, pedig tényleg sokkal kifizetődőbb, egyszerűbb, mint a bogyózás.
30 ezer meg 3 év függvényét tekintve egyáltalán nem sok, főleg, ha azt vesszük figyelembe, hogy egy havi adag tabletta 5-6 ezer forint..?? (nem tudom, én sosem szedtem, nem is tervezem)
További ajánlott fórumok:
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Még nincs 13 éves a lányom, de 60 kg. Ebből is látszik,...
- Ha már erősen pozitív teszt volt, és rá 3. napra csak alig látszik akkor az mire utal?
- Amikor minden öszeomlani látszik...
- USB csatlakozásnál a gép érzékeli a kapcsolatot, a csatlakoztatott pendrive viszont sehol nem látszik. Mi lehet a probléma?