Nektek is kiszokott jönni a merevítő a melltartóból és szúr? (beszélgetés)
85C volt a legnagyobb, amivel eddig találkoztam ilyen típusú boltokban.
Olyan rohadt macera, én ritkábban veszek, de akkor egyszerre ötöt :D
nekem nagy ritkán-úgy kb 5 évben egyszer-jön ki a merevítő,sőt,nem is kijön,hanem elkopik a melltartó anyaga és láthatóvá válik a vas,magyarán lejár a melltartó élettartama.De csak úgy sosem jön ki
a köv okai lehetnek esetleg,hogy te állandóan így jársz: Silány minőségű melltartókat vásárolsz,amiknek rossz az anyaga,és hamar átszúrja a vas,vagy nem jól mosod,mondjuk mosogépben ,de mosozsákba nem teszed ami perzse h tönkre teszi.
Ami valószinű még,hogy nem jó méretet vásárolsz ,vagy nem jó fazont v ez mindkettő együtt.Ha "problémás" a melled formája,mérete stb ,akkor egyszerűen probáld elhagyni a merevitős melltartókat.De ez nem vezet sehova,sérüléseket szerezhetsz,láttam már ilyet, igencsak nehezen gyógyulnak azon az érzékeny részen.
Egyszer régen, de azt rojtosra hordtam. Azóta se.
Lehet azért, mert alig van benne valami. :D :D :D
Amíg olyat hordtam, kijött, szúrt, sebesre dörzsölte a bőröm. 1 év állandó home office alatt viszont leszoktam a merevítős melltartóról. Előtte sosem értettem, miért mondják a nők, hogy kínzás, meg hogy alig várják, hogy otthon ledobják a melltartót. D-E kosaras mellem van, én otthon is hordom, mindig. De rettenetes felszabadulás merevítő nélkülit hordani. Most nagyon jó kínálat van ilyenekből, szépek, nőiesek, nemcsak a sport- vagy a mami melltartó vonal van ilyenből, mint régebben.
Ja, és ez a kijövő merevítő meg tudja akasztani a mosógépet is, úgyhogy a az ilyen melltartókat mindig mosózsákban kell beletenni!
Sajnos a gyengébb minőségű melltartókkal én szinte sorozatosan úgy jártam, hogy kibújt a merevítő. Bosszantó dolog.
Már több éve rászoktam egy márkára, ami ugyan sajnos horror áron van. De rá kellett jönnöm, hogy melltartó esetében a drága olcsóbb. Korábban azokat a melltartókat, amikből kibújt a merevítő, simán kidobtam. Én ugyan nem tudtam viselni tovább, mert merevítő nélkül elvesztette a funkcióját a cicifix.
Akkor rájöttem, hogy hiába költök pénzt a silányabb minőségűre, az bizony kidobott pénz. Viszont a Fe..na, az szuper. Nekem már csak ilyen melltartóim vannak. A drága így nekem sokkal olcsóbb hosszú távon.
Pedig nem vagyok egy nagy márkahívő, de a kényelmet és a jó tartást bizony meg kell fizetni. Ha már egyszer korrekcióra szorulok... :)
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Mit lehet tenni, hogy a melltartó merevítő "drót a helyén maradjon", ne szakítsa ki az anyagot?
- Minden melltartómból kijön a merevitő! Mit lehet tenni?