Nekem csak csak csoda jár?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nekem csak csak csoda jár?!
Kedves Nomi!!Tart még csodákat az életed ez biztos!!
Csak nézz bele a gyermeked szemébe!!
Szabad orvosválasztás van, a szülés nem mindennapi dolog, ez az amire igazán lehetne áldozni, főleg ha szar a kórház hírneve...
8 hónapom volt, hogy kiismerjem az orvosomat és maximálisan megbíztam benne!
Állami kórház, a dokimnak fizettem,kinyalták a seggem, így tökéletes élmény maradt a szülés:)
Minden szempontból figyeltek rám, és a mai modern felfogással műtöttek nem az őskorban!
Még hogy kengyelbe a láb meg érezzem a műtétet!Ott jelenteném fel...
Bírom hogy mindenkinek csak itt nagy a szája hónapokkal később, meg itt szídják a kórházat, a dokikat!
Ilyenkor hol vannak a férjek?Ülnek és kávét szürcsölnek?
Az én férjem felkenné a falra!!!
Én a Bajcsyban szültem. A spinált ülve, előre görnyedve kaptam . Azért adják így mert igy a legnagyobb a két csigolya közötti rés A lábamat kengyelbe rakták- mert a nyákdugót terpeszben szedik ki tudni illik
És én is éreztem a méhem mosását és feszítőket. hiába kérdezték meg hogy érzem-e a combom meg a talpam birizgálását és nálam sem hagyták abba csak rádobtak egy kis bódítót.
Tudod vannak ilyen dolgok, attól hogy te nem éltél át ilyesmit. Inkább örülj neki. A barátnőmet túl érzéstelenítették már levegőt sem nagyon kapott amikor sokadjára mondta hogy alig tud levegőt venni. Nála felállították majdnem függőlegesbe az asztalt és úgy fejezték be a műtétet lélegeztetve.
Nekem is ülve szúrták a hátamat, és kengyelben voltak a lábaim a császármetszés alatt.
Mire alapozod azt a kijelentést, hogy ilyen nincs?
Ha nem akarod nem olvasod! Szerintem senkinek, köztük neked sem tartottak fegyvert a fejéhez,fejedhez, hogy már pedig olvass, vagy meghalsz!
S mint mondtam nem érdekel mit gondolsz, s ahogy itt olvasom, mást sem!!
Sajnos sokan vagyunk akik hasonlót átéltünk, s én a szerencsések között vagyok, mert egy élő egészséges gyereket hozhattam haza!
Ja, hogy mi nem voltunk úgy elengedve, hogy borítékozzuk a dokit... Remélem te igen!
S minden rosszindulat nélkül, beszélgess már néha olyan anyukákkal is akik nem engedhetik meg maguknak a boríték osztogatást!
Mondd már meg nekem ki kérte, hogy ess hasra bármi előtt is, de amilyen magasan hordod az orrod az egyébként sem menne!!
:)
Drága Paula, nem, nem vagyok beteg :)
Csupán reálisan gondolokodom, és nem esek hasra az ilyen cikkek előtt...nem szeretem a ferdítést! Sajnálom, egyszerüen nem megy!
Nem tudom azt elhinni, mégegyszer mondom, hogyha a beteg szól, hogy érzi a műtétet, az orvos leszarja és tovább vág! Ezt nekem senki ne adja be!
És ha normálisan elolvastad volna a cikket, akkor értetted volna amit ki szeretnék fejezni...
A hölgy azt írta, hogy a műtét kengyelbe tett lábakkal folyt! ILYEN SINCS!!!!!
Mutass nekem olyan felvételt, ahol a császármetszést MAGÁT A MŰTÉTET feltett lábakkal végzik spinális alatt!
És esküszöm elmegyek Mekkába!!!!
Nem vagyok rosszindalatú, jó ember vagyok, tisztességes feleség és anya! Csupán nem értem azt, miért kell ilyen cikkeket a nagyvilág és csaszi előtt álló kismamák arcába nyomni! És a végén a "senkit nem akartam megilyeszteni" duma, akkor meg miért kel????
Berniee, te beteg vagy! Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú?
Miért támadsz, mikor azt sem tudod hogy műkődik ?Az, hogy te orvosod kedves és normális, az nem mérvadó, rengeteg barom van.
Engem is ülve homorítva szúrtak, főváros legnevesebb szülészeti klinikán és utána egyből a kengyelbe tettek , megnézték a méhszájat stb.
A magas vérnyomás nem ok a szülés meginditására, kivéve ha tartósan 160 fölött van.
Én ültem amikor megkaptam a gerincérzéstelenítőt, onnantól az orvosok/ápolók segítettek be a kengyelbe.
Nagyon drukkolok az ujabb babahoz nektek!
Borzaszto, amin keresztul mentel, ne torodj a hitetlenkedokkel, sajnos vannak ilyen kegyetlen egeszsegugyisek is.
Sajnálom, hogy ilyen szörnyűség történt veled:-(
Nem hallottam ilyet, hogy nem altatóorvos érzéstelenít.....engem a gerinc injekció után hideg vízzel spriccelt az alatatóorvos,hogy érzem-e a hideget és csak akkor kezdték el a műtétet, amikor már semmit sem éreztem.
Én is császárral szültem, egy percnyi rossz emlékem sincs, bár 6 óra múlva kötelezően fel kellett kelni, de nem bántam,mert alig vártam már,hogy az intenzívről lemehessek az újszülött osztályra és végre a kisbabámmal lehessek:-)
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a testvérke és hasonló kellemes élményekkel térhess haza a kórházból, mint amilyeneket én éltem át.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Mesélnétek csak nekem a női lélekről?
- Egy igazi csoda kellene nekem ahhoz hogy...
- A Phcsoda nekem és a családomnak semmi változást nem hozott.