Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Úgy gondoltam, hullámokat keltek.
Már leírtam a mostani eszemmel nem kezdenék nős pasival, pedig nem tudom megszámlálni, hány próbálkozott be, hogy piszok rossz a házassága és én, csak én vagyok, akivel boldog tudna lenni.
Egyben biztos vagyok, akiért odáig vannak, az bizony nem várakoztatna, örülne ha láthatna.
Erre ne írd, hogy ez nem így van, mert az én tapasztalataimat lehetőleg, ne bíráld felül!
Biztos vannak már kiégett kapcsolatok, de ilyenkor tud akár nő, akár férfi váltani egy új izgalmasabb titkos kapcsolatra, ha tudja nem párt, hanem szeretőt akar tartani.
Lolita2112!
Úgy szólsz hozzá valamihez, amit nem is figyelsz, hogyan történnek az események.
Már le lett írva, hogy játék volt az egész, mert állt az oldal.
Visszaolvastam, a hozzászólásodat. Végül te kezdted a sértegetést, hogy a pénz számít és egyebek, csak leütöttem a feldobott labdádat, rosszul esett, hát ez van a szócsatákban.
És megkövetlek most néztem, hogy új vagy, tényleg akkor nem veled beszéltem. Összetévesztettelek valami hasonlóan furcsa nevűvel biztos.
Lovagok, és lovagnék.
Győzött a forum indító.
Nézd meg az adatlapját, csak 2 hozzászólása van ebben a topicban.
Az 56-os, meg a 175-ös.
Az nem nyers volt, hanem bunkó, ha nem tudod a kettő közötti különbséget, az téged minősít.
Okosan is lehet csatát nyerni.
Mondjátok már meg miért kell egymást ismeretlenül arctalanul baszo.atni? Nem mindegy ki, hogy él, kivel és mikor, honnan veszi és hogy eszi a banánt, akar vagy nem akar gyereket, stb.
Erről a fórumról most, hogy kiderült csak polgárpukkasztás és unalomból született azt gondolom, hogy az egyik 19, a másik 1 hiján 20. Nincs mit egymás szemére vetni. Szerintem.
Nem kell itt mindent véresen komolyan venni.
Bocs, majd megnézem neked mire és mit válaszoltam.
Azt tudom, a fórumokon nem volt sosem egymással bajunk. Én úgy emlékeztem váltottunk 1-2 szót már, ha tévedtem, akkor elnézésedet kérem!
Ohh, igen, én is sajnálom hogy azt törölték, pedig olyan szépen megfogalmaztam :D
Sebaj, a lényeg hogy Te emlékszel rá ;)
További ajánlott fórumok:
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- A telkemnek melyik oldalát kell nekem bekerítenem?
- Szerintetek be kellene szerezzek magamnak étkészletet, konyhai kellékeket, ha még nem állok úgy, hogy férjhez megyek vagy elköltözök?
- Hogyan és mikor született meg a döntés.....-ferjhez megyek-...?
- Hamarosan férjhez megyek, de nem tudom milyen lehetőségek vannak a névfelvételre és mi a teendő a papírok átíratásával?
- Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.