Mesélnétek csak nekem a női lélekről? (beszélgetés)
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek történtek Veled.
Talán azért vagy magaddal ilyen kemény.
Miért utálnálak ezért?
Sőt, nagyon köszönöm a bizalmadat,és hogy megtiszteltél azzal, hogy ezt leírtad nekem!
Nekem sem volt egy szép életem, sem gyermekként..sem most. Volt egy jó időszak, de ami a napokban történt....hát ezért aztán én sem bízok senkiben.
Az, hogy nem tudod eldönteni, mi/ki is vagy, úgy érzem,meghatározza a rosszkedved,és szinte tönkreteszi az életed.
Én egyet tudok neked mondani: biztosan szerethető vagy, és az embereknek ne akarj megfelelni, mert úgysem tudsz.Építsd fel magad, fogadd el magad, ez a legnehezebb dolog a világon annak, aki magával sincs tisztában. Én is ezt tettem.
Piszok nehéz volt, és évekbe került, mivel engem úgy neveltek, h értéktelen, szar, semmi vagyok.
Mára tudom magamról-ha nagy dolgokat nem is értem el- hogy igenis vagyok valaki, tudom, h vannak értékeim, és az ilyen véleményeket magasról le....mert szemetek az emberek.Nem estem át a ló túloldalára sem.
Kívánom, h Neked is sikerüljön!
Kár, h elmentél.
Na, én nem ezekre a férfias nőkre gondoltam, vagyis, ha nálad kimerül annyiban, hogy hasonlítasz Merkelre, te tudod...:)
De én olyan nőkről beszéltem, akik rendszerint csinosak, vagy azok voltak, vagy idősebb korukban is még elég bombázók és mindent egyszerre akarnak, annyiban férfias a személyiségük, hogy hozzáad a nőiességükhöz, nem elvesz. Soha nem is néztem erre a dologra úgy mint negatívum. Pl. Madonna, biztos nem jön ki valami jól a nőkkel, de összetart egy "birodalmat" és már jó ideje faciknak dirigál, és csinálják. Na, ő egy olyan stramm nő, aki mentes mindenféle női nyavalygástól és hisztitől, de mellette igencsak letett az asztalra is, és annyit dolgozik mint egy férfi, vezető beosztásban van, mellette az első gyereket is egyedül vállalta, szóval anya is. Szerintem a világnak ilyen nők kellenek, elfogadja a női szerepeket is, szóval anya, és feleség is (volt? van?), szexi, nincsenek problémái a szexualitásával, viszont közreműködőbb, helytállóbb a férfiak között is, vagyis hajlandóak hallgatni rá, mert bebizonyította, hogy ő is tud.
Ezt, ne hari, de belőled nem nézem ki, mármint édes kevés férfias egyéniségnek hívni, hogy mondjuk nem jössz ki a csajokkal, mert leader sem nagyon vagy, sőt, ott fennakadtál valamikor, hogy 5 éve élsz egy adott országban és képtelen vagy megtanulni az ottani nyelvet. Az, hogy te elutasítod a női szerepeket, félsz a feladatoktól, csak kislánnyá leredukál, míg egy férfias egyéniségű nő egyben nő is, de felvesz pluszban férfias magatartást ami lehet egy egészséges versenyszellem, elvont gondolkodás és férfiakat megszégyenítő karrier:))) Még bármi lehet belőled (jó, bármi nem), csak ne mondd, hogy szerinted te ilyen vagy, mert nem hiszem el....
Amúgy meg a Merkel fiatalon elég nagy r*banc volt, és akkor még úgy is nézett ki, hogy bejött sok férfinak, és kihasználta a szexet, a női mivoltát, és intelligenciáját, hogy föléjük kerekedjen, le a kalappal! Ő a politikai élet egyik legfontosabb nő alakja, szóval ha mára meg is csúnyult, azért mindent elért azt hiszem, amit szeretett volna, a hatalmat.
Sztem aki a topikot nyitotta, többet meg szeretett volna tudni a transzszexuálisokról, de mindenki elsiklott felette...
Apropó méreteid, nem voltam rá kíváncsi, csak reméltem a te érdekedben, hogy nem egy frusztrált, kopaszodó, pocakos, impotens emberke az, aki ennyire maszkilista, szóval legyen már mire, nem??:)
És azért mindenféle info nélkül (spec nincs adóbevallás az adatlapomon) te sem lehetsz tisztában sem a külsőmmel, sem az anyagi helyzetemmel úgyhogy légyszi, pár hsz alapján ne sorolj már be! Nem az a típus vagyok, aki eljárogat műkörmöt tetetni, meg fodrász, kozmetikus, de ettől még ott van rajta egy 15-20kg plusz, vagy jó esetben csak 5 de az full cellulitisz, és ezt nevezi törődésnek, és a férje meg "fogadja el így", mert ne legyünk felszínesek meg más marhaságok... amit én törődésnek tartok magammal, az nem zárja ki természetesen sem a kozmit, sem a fodrászt, csak nem erre alapul és kész, ezt próbáltam megértetni, csupa olyan dolog, amit nem pénzen szokás venni, és izzadni illik érte, és ez meglátszik egy nő testén, hogy mozgásszeretetből sportol vagy valami bikiniszezon előtti kínszenvedés neki a sport.
Különben meg igen poszka vagy 87kilóval:DDDDD
nos akire vártam már nem fog írni köszön és ne haragudjatok kivánom többé soha ne hozzon össze a sors ijen életkptelen szarral titeket mint én az countom törlöm többé nem leszek a terhetekre
jah külön köszönet nomeknak és falcocgerugnak amiért szobaáltak velem
ui a lakat még zárva de már tudom hogy nyissam ki
balckrose voltamsziasztok
Nem sok ilyen nö van. Sajnos. Vagy szerencsére? Hirtelenjében Angela Merkel, Margareth Thatcher (a nemrégiben elhunyt "Iron Lady") és Marie Curie jut eszembe a nagy nevek közül. Talán azok a nök lehettek ilyenek vagy hasonlóak (igaz, kényszerböl), akik az elsö és a második világégéskor apa és férj nélkül maradtak. Manapság a fejlett kapitalista országok "termelnek" ilyen amazonokat.
Jó dolog, hogy vannak olyan nök, akik nem tojják össze magukat a felelösségtöl, ha a gyereküket egyedül kényszerülnek nevelni; de azt nem találom jónak, hogy (abban az országban, ahol élek), alig van tudomásom olyan nöröl, aki még a gyereke biológiai apjával lenne és az is nevelné a csemetét. Ez sem a gyerekre, sem a társadalomra nézve nincs jó hatással.
Okéééé :)
Egyébként, ha mégis így akárnál csajozni, azzal sincs semmi problémám :)
A módszer, természetesen csak és kizárólag !elméleti síkon! egyáltalán nem rossz, mint ahogy már meg is jegyeztem :)
Három verzióm volt veled kapcsolatban.
Ennyire fiatal vagy.
Ennyire butuska vagy.
Vagy ekkora spieler vagy.
Ha egy picit még csiszolsz a stílusodon, ezzel elveszet piciny fiúcska vagyok naív bájjal igen sok "anyucit" fogsz találni, akik meg akarnak majd "tanítani az életre" :)
Nem rossz, nagyon nem rossz :)
De máskor a gyors és szélsőséges lereagálásoktól tartózkodj, és adj esélyt, hogy mások álljanak ki érted és így elnyerheted az ő rokonszenvüket is :)
Tényleg jól nyomod, őszinte elismerésem ;)
tévedzs nem nem ezvolt a célom félre értessz de most már mindegy nem ma is megtanultam valamit
bocsánatot kérek minden kitől aki ide tévedt és az drága idejét rám pazarolta megigérem többet nem hallotok rólam ezt nem gúnybol vagy sértődőttségből írom hanem őszintén beszélgesetek legyetek boldogok.
bocsánat mindenért én nem ezt akartam nem akartam senkit be skatujázni csak ény ilyen hülye vagyok
ígérem többé nem rontom itt a levegőt
blackrose vóltam sziaztok
A spiritualitás és a miszticizmus nem az én világom.
A bocsánatkérés elfogadva. :-)
Na, mivel egyértelműen kiderült, hogy aki a topicot nyitotta igazából mindenkit csak felültetett, mert nem válaszokat akart, hanem "csajozni" ...
... beszélgessünk mi is :)
31 éves vagyok 20 év aktív sportolói hatérrel, versenyekkel és díjakkal :)
Most, kicsivel több mint 1.5 éve kényszerpályára kényszerültem, mivel egy fakezű r*hadék elb*szta a műtétem és emiatt eü panaszaim lettek. Ez jelen állás szerint eléggé rányomta a bélyegét a jelenlegi életmódomra, de még mindig nem tartozom az általad leírt karikatúra kategóriába :)
Igaz a 196 cm-es magasságomhoz már nem tartozik a 102 kg -os testsúly 7%-os testzsír-százalékkal, de a jelenlegi 87 kilómmal még talán eladható vagyok ... persze csakis sötétedés után, letakarva lepellel és 20 lépés távolságból :)
Egyébként szeretem a tengerparti sétákat, a karibi zenét és az álmom, hogy elhozzam a világbékét :D
Legyszi nezd meg meg egyszer azt a videot amit belinkeltel, es ennyi eleg: ne menj at nyalas kocsogbe es ne is legyel szemet ge.., es a romantikussagba belefer a hajtepes mikozben kutyapozban szexeltek:)))) (bocsi, a videot ideztem!)
Szerintem mondott egy csomo igazsagot ezen a par mondaton kivul is!:D
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Nekem furcsa csak hogy angol szavakat tesznek a magyar mondatokban?
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?