Nekem a home office sem leányálom. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ebben is az aranyközépút a megfelelő, szerintem. Az pl abszolút jól működhet hogy 5 napból 2 otthon, 3 bejárós.
Én szerettem a home officet, de hiányzott a közösség, a normalitás az életemből. Aztán egészségi állapot miatt dolgoztam itthonról hónapokig, az kifejezetten undorító volt. Gyakorlatilag a munkámat leszámítva teljesen kimaradtam a "céges életből".
Jelenleg is dolgozhatnék itthonról, de inkább nem, ha csak kisbalták nem potyognak az égből akkor bemegyek.
Nekem a távmeetingek sem jöttek be annyira. Most benne vagyunk egy nagy projektben, egyetlen beszállító volt, aki személyesen jött bemutatni mit tud, a többi Teamsen nyomta. Azok állnak nyerésre, akik itt voltak, pedig messze nem a legolcsóbbak. Nemcsak én, a többi döntéshozó is megemlítette, hogy személyesen lezavarni egy ilyen egész napos programot teljesen más, mint a kivetítő mögül. Gördülékenyebb, sokkal.
Emberek vagyunk, társasági lények, a személyes interakciók egymástól távol ülve nem úgy hatnak ránk mint face to face.
További ajánlott fórumok:
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Home office munka előnyei - hátrányai
- Eladhatom-e az általam vett és soha ki nem fizetett home office eszközt?
- Egyik sógorom home office-ban van. Szabit vett ki, hogy...
- Home office alatt hízom
- Van akinek home office jutott az életben, nekem nem....