Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nekem a home office sem leányálom. fórum

Nekem a home office sem leányálom. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

7. 96e4cb8ca7 (válaszként erre: 6. - Timycat)
2023. febr. 5. 16:21
Akkor én nem vagyok ember mert a kollégák nyújtotta "társaság" a hátam közepére sem hiányzik (sem a bűz a bkv-n, sem az öltözködési verseny, sem az, hogy mindeközben otthon szalad a lakás mert nem haladok semmivel)
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 5. 10:36

Ebben is az aranyközépút a megfelelő, szerintem. Az pl abszolút jól működhet hogy 5 napból 2 otthon, 3 bejárós.

Én szerettem a home officet, de hiányzott a közösség, a normalitás az életemből. Aztán egészségi állapot miatt dolgoztam itthonról hónapokig, az kifejezetten undorító volt. Gyakorlatilag a munkámat leszámítva teljesen kimaradtam a "céges életből".

Jelenleg is dolgozhatnék itthonról, de inkább nem, ha csak kisbalták nem potyognak az égből akkor bemegyek.

Nekem a távmeetingek sem jöttek be annyira. Most benne vagyunk egy nagy projektben, egyetlen beszállító volt, aki személyesen jött bemutatni mit tud, a többi Teamsen nyomta. Azok állnak nyerésre, akik itt voltak, pedig messze nem a legolcsóbbak. Nemcsak én, a többi döntéshozó is megemlítette, hogy személyesen lezavarni egy ilyen egész napos programot teljesen más, mint a kivetítő mögül. Gördülékenyebb, sokkal.

Emberek vagyunk, társasági lények, a személyes interakciók egymástól távol ülve nem úgy hatnak ránk mint face to face.

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. febr. 5. 09:54
Miért nem?
2023. febr. 4. 18:49
Én kifejezetten szeretem, hogy nem kell bizonyos harsány, buta, nagyképű emberek között lennem napi X órát. Ezerszer nyugodtabb a home office és nem kell kényelmetlen csiniruhában feszengeni egész nap. Azt szintén utálom. Szerencsés vagyok, hogy dolgozhatok home office-ban.
2023. febr. 4. 18:19
Nekem sem az, de legalább így dolgozhatok.
2023. febr. 3. 11:04
Nekem sem lenne az, ezért nem is dolgozok home office-ban.
2023. febr. 3. 11:04

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook