Neked milyen az ideálod? (beszélgetés)
csak hirtelen ezek a jó tulajdonságok jutottak eszembe. Egyébként én már túl vagyok azon hogy ideálon filózzak. Az én koromban már más dolgok a fontosabbak.😀
De hogy még egyet írjak talán a legfontosabbat: Legalább olyan legyen minden téren mint én.😀
Ahogy látom én is hozom az ideálod 90% ban :)
Olaszos viszont nem vagyok. A bőröm nem barna.
Vannak dolgok amik különösen tetszenek, de mégis az összkép és kisugárzás a döntő, pedig férfi vagyok :)
Kizáró tényezők inkább vannak, ha csak a külsőt nézzük.
- Túlsúly (nyilván nem 2-3kg),
- 175 cm feletti magasság (186cm vagyok),
- vörös haj,
- nagy mell,
- ápolatlanság.
Az esetleges "szépséghibák" (fura orr,ránc,bőrhibák stb) nem zavarnak. Sőt! Karaktert adhatnak :)
Amit leírtál, pontosan az én ideálom 😊
Az én párom ilyen! Stimmel minden 🥰
Mert az olaszos! Nekem is a feketehaj , fekete mosolygós szemek, borostás arc, szőrös mellkas ,magas, széles izmos vállak , karok, izmos kerek popsi, combok! És 15-16cm- es kard . A zsánerem!
De életem szerelme szőkés barna, hajú, világosbarna szemű, a többi stimmel…😉🥰😍😘
Ideál lehet bármilyen, szerintem nincs nő és férfi, aki ne gondolkodott volna el,neki milyen lesz majd a férje, a felesége.
Aztán a valóság meg nem azt hozta szembe vele, de attól még nagyon jól meg lehetnek.
Nekem is a fekete kreolbőrű zöld, vagy meleg barnaszemű , magas férfiak tetszettek. Nekem normálisban ilyen nem adatott meg. Attól külsőre még tetszhetnek.
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Neked milyen színű és típusú autód van?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Milyen álmodat valósítanád meg, ha valaki adna neked 500.000 Ft-ot?
- Neked milyen a hangod?
- Van ideálod? És ha van olyat találtál?