Néha nektek is nehéz? (beszélgetés)
Igen :-(
Néha szerintem mindenkinek...
igen
egy egész kicsit
Nem depresszios vagyok,attól hálisten messze vagyok inkább FÁRADT a napi 24 órás szolgálat leterhelő.SZOKJUK
9 hónapos a Kevinem
Ugyan dehogy:))
Soha:DDDD
Sziasztok
Én is sokat vagyok egyedül,és sajna nincs segitségem....Anyukámék messze laknak.A párom egy tündér,de sokat dolgozik,ha itthon van segit,és el van a gyerekkel,de neki is pihenni kell.
Szóval megértelek titeket,és szerintem nagyon sokan vagyunk igy sajna.
Internet nem lenne biztos bekettyóztam volna.:-))
Amugy meg minden percet élvezek a kisfiammal,csak magamat kéne helyre rakni.Ő nem érzi hogy valami nem kerek.
Szia!
Április 7.-én. Örülök nekik, meg (nagyon) szeretem őket, de másznak minden felé és mindig találnak valamit amit nem kéne megenni...
Azt mondják ,h. "csak" 3 éves korukig kell kibírni:))
HUUUUH, szia...
még jól bírod. Mikor születtek? Nagyon megértelek, 1 baba is nagy meló...hát még kettő. Minden elismerésem. :)
Rengeteg barátom és ismerősöm van, akikkel napi szinten tartom a kapcsolatot, de nem ez kell, hogy megoldja a problémát. Szerintem fel lehet vállalni, amit az ember érez, én ezt teszem. Még akkor is, ha esetleg nem jó, amit mondok, vagy csinálok, többek között ezért is kértem a hozzászólásokat. Ez segíthet felismerni, hol kell javítani.
Egyébként nem csak a védőnővel, hanem egy családi barát neurológussal is beszélgettem erről, és teljes mértékben elfogadhatónak tartotta. Amit mindenkinek mondok, aki olvassa a topikot: a homeopátia nagyon sokat segít nekem. Ha esetleg valakit érdekel, szívesen elküldöm privátban ennek a dokinőnek a számát. Jobban érzem magam, mióta szedek néhány féle golyócskát.
Szia!
Az én lányom karácsonykor lesz egy éves.
Maximálisan értem,hogy mit érzel,nálam is van,hogy elszakad a cérna.
Kertes házban laksz?Ha nagyon kiakaszt a Réka akkor én kimegyek a kazánházba és valami nehezet a földhöz vágok,veszek két nagy levegőt és visszafelé jövet jól becsapom az ajtót.
Régen azért nem voltak ilyenek mert nem volt ennyi teher,feszültség.Most ha csak a hitelünkre gondolok azonnal görcsbe ugrik a gyomrom,és teljesen el vagyok keseredve de erről a gyerek nem tehet.
Nekem van egy nagyon jó barátnőm azonos korúak a lányaink,vele mindennap beszélünk skype-n.
Amióta ő van sokkal jobban vagyok.
Szóval ha tudsz gyere skype-ra és én szivesen meghallgatlak egésznap,mert a gép az megy mindíg☺☺☺
Sziasztok! Nekem is április babáim vannak:)
Hát én is most kezdek teljesen kimerülni tőlük.
Én nem kiabálni szoktam hanem néha már sikítok...
Olyankor egy kicsit meglepődnek és akkor félpercig csend van:)Ráadásul mi is most költöztünk, és itt nincs senkim. A párommal meg soha nem vagyunk kettesben, mert senki nem vállalja el a babákat...
További ajánlott fórumok:
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Nektek is jólesik néha kibőgni magatokat?
- Most vágtam bele a bolti eladó szakmába és rá kellett jönnöm, hogy iszonyatosan nehéz és fárasztó munka... Nektek mi a véleményetek?
- Álláskeresők!Kiváncsi vagyok hányan vagytok rajtam kívül?Nektek is olyan nehéz, mik a tapasztalataitok?
- Honosítás...nektek is ilyen nehezen ment?
- Betegség/hiányzás után, Nektek is nehézkes a gyerkőc oviba való 'visszaszoktatása'?